Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο Φωτίου πιθανός Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Οι ανακατατάξεις που επέφερε ο μίνι ανασχηματισμός μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση φέρνουν ανακαστατάξεις και στο Προεδρικό.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν τον μέχρι την Τετάρτη υπουργό Άμυνας να μετακινείται στο Προεδρικό και να αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Την ίδια ώρα ο νυν κάτοχος της θέσης Βίκτωρας Παπαδόπουλος φέρεται να αναλαμβάνει άλλο πόστο στην κρατική μηχανή και συγκεκριμένα αυτό του αναπληρωτή Εφόρου Κρατικών Ενισχύσεων.

Το όλο θέμα αναφέρουν έγκυρες πηγές της "Κ" αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως με δεδομένο ότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση Φωτίου - Αναστασιάδη για να συζητηθούν τα νέα καθήκοντα του τέως Υπουργού Άμυνας. Στο μεταξύ, άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ευρέως τις τελευταιες ημέρες φέρουν τον τέως υπουργό Παιδείας Κυριάκο Κενεβέζο να μετακινείται στην Αθήνα ως Πρέσβης.

Source : www.kathimerini.com.cy

ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου