Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Να ξυπνήσει τώρα

Μπορεί να κλείδωσε την παρουσία της στην πρώτη εξάδα, για μια ομάδα όμως όπως είναι η Ανόρθωση οι στόχοι πρέπει να είναι πάντα ψηλότεροι από μια θέση στους πρώτους έξι.

 Η «Κυρία» ταξιδεύει σήμερα στη Λεμεσό για να κοντραριστεί τον Άρη (16:00, Cytavision) και επιθυμεί να επιστρέψει στα τρίποντα, ούτως ώστε να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αν και το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο, εντούτοις 5 παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πολλά για το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου, που θέλει νίκη και ταυτόχρονα καλείται να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

Από τα πλάνα του κ. Κωστένογλου θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αβραάμ και Μάκος, ενώ είναι τραυματίες οι Βέγκα, Γκαρσία. Δύσκολα θα αγωνιστούν και οι Δημητρίου, Σουσιάν που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1):
Βαλβέρντ τερματοφύλακας, Ζόρζε - Οικονόμου σέντερ μπακ, Λοϊζίδης - Σιέλης ακραία μπακ, Μαραγκός - Οχαγιόν ανασταλτικοί μέσοι, Κάλβο - Φοφανά πλάγιοι φορ, Γκριγκαλασβίλι επιτελικός και Κολαούτι μοναδικός προωθημένος. 

Source : www.24sports.com.cy


ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου