Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κουκούλες, κράνη, ξύλα, σίδερα στον αγώνα Ανόρθωσης - Ομόνοιας

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες μετά τη λήξη του αγώνα πετόσφαιρας στη Λεμεσό μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας.

Όπως δήλωσε αξιωματικός του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τα επεισόδια συνελήφθηκαν έντεκα άτομα.

Ο αγώνας διεξήχθη χθες στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας.

Ο αγώνας θα διεξαγόταν με φιλάθλους μόνο από πλευράς της Ανόρθωσης, ενώ από πλευράς Ομόνοιας είχε δοθεί λίστα για 27 άτομα, τα οποία είχαν δικαίωμα εισόδου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να αλληλοβρίζονται. Στο τέλος του αγώνα και ενώ οι παίκτες της Ομόνοιας κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, έσπασε ένα γυαλί, προφανώς από πέτρα, το οποίο βρισκόταν πάνω από τους οπαδούς της Ομόνοιας.

Οι τελευταίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξαγριώθηκαν και συνεπλάκησαν με οπαδούς της Ανόρθωσης, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται ότι άγνωστο πρόσωπο άνοιξε την πόρτα εισόδου του γηπέδου στη δυτική πλευρά, με αποτέλεσμα να εισέλθουν γύρω στα 100 άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες, κράνη και έφεραν ξύλα, σίδερα, ενώ έριχναν φωτοβολίδες εντός του γηπέδου.

Τα μέλη της αστυνομίας που ήταν καθήκον επενέβησαν για να διαλύσουν τον όχλο. Οι οπαδοί άρχισαν τότε, αναφέρει η Αστυνομία, να ρίχνουν πέτρες προς τους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα προκάλεσαν ζημιές και σε αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου. Στη σκηνή κλήθηκαν ενισχύσεις από την αστυνομία, η οποία συνέλαβε έντεκα πρόσωπα, όλοι από τη Λευκωσία.

Εν τω μεταξύ, στη δυτική είσοδο του σταδίου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν δύο χρησιμοποιημένοι πυρσοί και ένας εκτοξευτής φωτοβολίδων. Επίσης, στην κατοχή του ενός από τα έντεκα πρόσωπα, εντοπίστηκαν 2,5 γραμμάρια κάνναβης. Ακολούθησε και έλεγχος στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν άλλα 8 γραμμάρια κάνναβης.

Στη σκηνή επίσης εντοπίστηκαν οι παραπονούμενοι ιδιοκτήτες επτά αυτοκινήτων τα οποία υπέστησαν ζημιές άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο αγώνας έληξε 3-1 (25-21, 25-20, 14-25, 25-19) υπέρ της Ανόρθωσης.

- Source : http://www.philenews.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου