Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Aπίστευτο: Μαθήματα χουντικής συμπεριφοράς σε 4χρονο (Video)


Εν έτει 2010 δημόσιος υπάλληλος εκπαιδεύει τον εγγονό του πως να σκοτώνει τους Τούρκους και τους κομμουνιστές.
H "κατήχηση" αυτή μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει. Φαίνεται όμως ότι ο εν λόγω λειτουργός είναι περήφανος για τα πιστεύω του και φροντίζει να τα μεταφέρει και σε ένα τετράχρονο παιδί.Ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, φωνάζει «ζήτω η χούντα», μαζί με τον εγγονό του ο οποίος κρατά ένα ψεύτικο πιστόλι και προσποιείται ότι σκοτώνει, ενώ στον τοίχο πίσω του φαίνεται το έμβλημα της χούντας.Ο διάλογος μεταξύ παππού και εγγονού έχει ως εξής:

«Ποιους θα πυροβολήσεις»;

«Τους Τούρκους».

«Και ποιους άλλους»;

«Τους κομμουνιστές»;

«Μπράβο ρε αγόρι μου, Έλληνα μου. Οι κακοί εν οι Τούρκοι και οι κομμουνιστές. Που είναι η χούντα σου;».

Ο λόγος στον Γενικό Εισαγγελέα

Σύντομα η Αστυνομία θα παραδώσει έκθεση στον Γενικό Εισαγγελέα ώστε να αποφανθεί κατά πόσο στοιχειοθετούνται οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα και από ποιά πρόσωπα. Ανάλογα με τη γνωμοδότησή του Γενικού Εισαγγελέα, το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας θα προχωρήσει στη βάση οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα.
Σε περίπτωση που η απάντηση είναι καταφατική, θα διερευνηθεί από ποιους μπορεί να έχουν διαπραχθεί αυτά τα αδικήματα, νοουμένου ότι ο ανήλικος είναι ποινικά ανεύθυνος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτός σχετική οδηγία έδωσε ο Αρχηγός του σώματος αμέσως μόλις η Αστυνομία έλαβε γνώση για το εν λόγω βίντεο. Η έκθεση προς το Γενικό Εισαγγελέα είναι ήδη έτοιμη και σε αυτή καταγράφονται τα περιστατικά, το περιεχόμενο του βίντεο καθώς και άλλοι παράμετροι που αφορούν το λογαριασμό του χρήστη στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ενώ έχει γίνει καταγραφή των γεγονότων, τα οποία θα τεθούν ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για να γνωμοδοτήσει.

Ο κ. Κατσουνωτός απηύθυνε έκκληση προς τα ΜΜΕ να τερματίσουν την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο και παράλληλα κάλεσε την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να παρέμβει, αφού όπως εκτιμά η Αστυνομία, η προβολή αυτού του βίντεο μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να προκαλέσει.


«Απαγόρευσαν» την προβολή του βίντεο από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ

Παρέμβαση από την αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ώστε να μην προβληθεί από κανένα ηλεκτρονικό ΜΜΕ το συγκεκριμένο βίντεο της ντροπής. Από το πρωί ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός είχε απευθύνει έκκληση  προς τα ΜΜΕ να τερματίσουν την προβολή του, ενώ  κάλεσε την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να παρέμβει αυτεπάγγελτα.

Το αίτημα της αστυνομίας φαίνεται ότι έφτασε στ’  αυτιά του Προέδρου Ανδρέα Πετρίδη, και αφού υπήρξε ενδοϋπηρεσιακή συνεννόηση, ακολούθησαν τηλεφωνήματα από πλευράς της Αρχής προς όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με την προειδοποίηση να μην προβληθεί το εν λόγω βίντεο, διαφορετικά θα υπόκειντο στις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία (γύρω από την προστασία ανηλίκων).

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Αρχής, Νεόφυτο Επαμεινώνδα, οι προειδοποιήσεις έγιναν για δύο λόγους: αφενός για να προστατευθεί ο ανήλικος πρωταγωνιστής του βίντεο και αφετέρου για να αποφευχθεί η προβολή ρατσιστικών μηνυμάτων, τα οποία σπέρνουν την διχόνοια.

Πηγή: www.sigmalive.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου