Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Έτοιμος για ακόμη μία νίκη

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας. 

Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά και ακολούθως θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα.

Γκουγιόν και Ρομπέρ είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ενώ, τραυματίες είναι οι Γκιέ, Χαμντανί και Χαραλάμπους. Και για τους τρεις η κατάσταση είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Χαμντανί και Χαραλάμπους θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στην αποστολή από τον επόμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς από εβδομάδας θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο Γκιέ θα χρειαστεί ακόμη 10 ημέρες για να είναι έτοιμος.

Αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο, όπως λέγαμε και χθες αποτελεί ερωτηματικό ο σχηματισμός που θα έχει η ομάδα στο γήπεδο. Ο Μεριέμ θα αγωνιστεί σαν δεύτερος αμυντικός μέσος, ενώ ο Βασιλείου θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Από ‘κει και πέρα υπάρχει το ερωτηματικό εάν παίξει 4-2-3-1 ή 4-4-2.

Εάν δούμε τον Απόλλωνα με 4-4-2, τότε ο Κυριάκου με τον Μέριεμ θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στα άκρα τους Παπουλή και Λόπες. Και στην επίθεση του Σανγκόι και Ρέινα.

Εάν τελικά παραμείνει το 4-2-3-1, τότε μπροστά από τους Μέριεμ και Κυριάκου, θα δούμε έναν εκ των Παπουλή ή Σανγκόι. Και ανάλογα θα δούμε ποιοι θα παίξουν στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα θα παραμείνουν δεξιά ο Στυλιανού και στόπερ ο Μερκής με τον Καρυπίδη. Αριστερό μπακ όπως είπαμε ο Βασιλείου. Στο τέρμα ο Μπρούνο Βάλε.


Source : www.24sports.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου