Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Οικονομικό όφελος από διακανονισμό με Μεδίνα

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ενημερώνει ότι επήλθε διακανονισμός με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Γκάμπριελ Μεδίνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Ανόρθωση θα καταβάλει τελικά 68 χιλιάδες ευρώ στον ποδοσφαιριστή σε τρεις δόσεις. Το αρχικό ποσό που διεκδικούσε ο παίκτης ήταν 80 χιλιάδες και επιπλέον 5.5 τοις εκατό νόμιμο τόκο. Ο Ισπανός Μεδίνα αγωνίστηκε στην Ανόρθωση για ένα εξάμηνο την σεζόν 2010/11 και αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε τους φίλους του Συλλόγου, ότι επήλθε οριστικός διακανονισμός με τον ποδοσφαιριστή Γκάμπριελ Μεδίνα Πίρις. Ως γνωστό ο ποδοσφαιριστής είχε κερδίσει προσφυγή εναντίων του Συλλόγου μας στη ΦΙΦΑ για το ποσό των ογδόντα χιλιάδων Ευρώ και επιπλέον 5.5 τοις εκατό νόμιμο τόκο.

Ο Σύλλογος και η νομική ομάδα που μας εκπροσωπεί κατάφεραν να υπογράψουν διακανονισμό για τελική εξόφληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος προνοεί την πληρωμή εξήντα οκτώ χιλιάδων Ευρώ σε τρεις δόσεις, Φεβρουάριο, Μάιο και Ιούλιο 2014.

Μάλιστα σήμερα ο Σύλλογος προχώρησε στην πληρωμή της πρώτης δόσης και ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη υπόθεση θα εμπίπτει μεν στα Κριτήρια Μαρτίου αλλά θα πληροί τις προϋποθέσεις έγκρισης από την ΟΥΕΦΑ και την ΚΟΠ.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου