Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Δίνει λίστα ο Λοτίνα, που βρήκε φορ

Την τελική του απόφαση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από την ομάδα αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα. 

Αυτό θα γίνει σε συνάντηση του Βάσκου προπονητή με την εφορεία ποδοσφαίρου, που το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει μετά το φιλικό αγώνα με τη Σιόν που θα γίνει σήμερα στο ΓΣΠ στις έξι το απόγευμα.

Έχουν κυκλοφορήσει ονόματα, αλλά αυτή τη στιγμή η αναφορά των ονομάτων αποτελεί εικασία. Αυτά θα γίνουν επισήμως γνωστά μετά τη συνάντηση.

Κλείνει ο φορ
Όσον αφορά τα της ενίσχυσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του σέντερ φορ. Από δοκιμαστικά θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο Ντάνι Τορτολέρο. Ο 32χρονος στόπερ που ήρθε στη Δόξα το Δεκέμβρη, αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ερμή. Ο παίκτης ήταν χθες στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό με τη Σιόν, που αρχίζει στις 6 το απόγευμα.

Συνάντηση με Λεάντρο
Συνάντηση με μέλη του ΔΣ θα έχει σήμερα ο Λεάντρο. Τη συνάντηση, την έχει ζητήσει ο ό ίδιος ο ποδοσφαιριστής και σύμφωνα με την πληροφόρηση, έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου