Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ ΞΥΠΝΑ! Ο 17χρονος Πέτρος Χρυσοχός βρίσκεται στους “16” του Αυστραλιανού Όπεν!!

Την πρόκριση στους καλύτερους "16" του Αυστραλιανού Όπεν πανηγυρίζει εδώ και μερικά λεπτά ο Πέτρος Χρυσοχός!

Ο 17χρονος τενίστας μας, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε στις 03:30 τα ξημερώματα ώρα Κύπρου και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, επικράτησε του Σλοβάκου Molcan με 2-1 σετ (6-7(3), 7-6(2), 6-2), παίρνοντας για πρώτη φορά στην έως τώρα πορεία του, την πρόκριση στους "16" ενός Γκραν Σλαμ, ενώ αύριο, θα αγωνιστεί με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά!

Το 1ο σετ είχε διάρκεια 48 λεπτά. Οι δύο τενίστες, δύσκολα κατάφερναν να κρατήσουν το σερβίς τους (τρία μπρέικς για το κάθε τενίστα), με τον γόρδιο δεσμό να δίνεται στη διαδικασία του τάι-μπρέικ. Ένα τάι-μπρέικ, που βρήκε τον Σλοβάκο τενίστα πιο ψύχραιμο να καταφέρνει να το κάνει δικό του.

Στο 2ο σετ, ο Χρυσοχός βρέθηκε νωρίς "κάτω" με μπρέικ. Αυτό όμως δεν τον πτόησε. Καταφέρνοντας να πάρει το σερβίς του πίσω και πετυχαίνοντας ακόμη ένα μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του, έφτασε στο 9ο γκέιμ, να σερβίρει για την ισοφάριση στα σετ. Αυτό που δεν κατάφερε όμως στο σερβίς του, το κατάφερε με εμφαντικό τρόπο στη δεύτερη ρώσικη ρουλέτα στο παιχνίδι, φτάνοντας στην ισοφάριση στα σετ σε 1-1 μετά από μία ώρα και 33 λεπτά συνολικού αγώνα.

Πλέον η υπόθεση πρόκριση ξεκινούσε από την αρχή, με το χαρακτηριστικό του 3ου σετ, να είναι το γεγονός πως τις διαφορές τους, δε θα έλυνε πλέον κανένα τάι-μπρέικ, μιας και χρειαζόταν διαφορά δύο γκέιμς για να αναδειχτεί νικητής.

Στο 3ο μόλις γκέιμ, ο 17χρονος τενίστας μας, κατάφερε να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του, ενώ κρατώντας το σερβίς του στο αμέσως επόμενο γκέιμ, πήρε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση προηγούμενος με 3-1. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Χρυσοχός, στο 5ο γκέιμ, κατάφερε ακόμη ένα μπρέικ. Ένα μπρέικ παληκαρίσιο, μιας και βρέθηκε να χάνει με 40-15. Τίποτα και κανένας πλέον δεν ήταν ικανοί να φρενάρουν τον νεαρό Κύπριο τενίστα. Μετά από 30 λεπτά στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Χρυσοχός, σέρβιρε πλεόν για την πρόκριση (5-2). Κάτι που κατάφερε με το πρώτο του ματςπόιντ, πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος του Χρυσοχού στον δρόμο για τους "8" της διοργάνωσης, θα είναι ο 16χρονος Αυστραλός Omar Jasica νο34 στην παγκόσμια κατάταξη.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://showbizcy.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου