Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Λεμεσός: Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό! Με δάκρυα στα μάτια έφτασε η 18χρονη στην Αστυνομία

Υπόθεση βιασμού 18χρονης, από τον ίδιο της τον πατέρα ,εξετάζει η Αστυνομία Λεμεσού. 

Η καταγγελία έφτασε το πρωί στα γραφεία του ΤΑΕ, όταν η ίδια η κοπέλα μετέβη στην αστυνομία για να καταγγείλει τον 53χρονο πατέρα της, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια την πήρε σε απομονωμένο μέρος και τη βίασε.

Στιγμές τρόμου έζησε 18χρονη κοπέλα από τη Λεμεσό. Σοκαρισμένη από τα όσα έζησε στα χέρια του πατέρα της , η 18χρονη πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον 53χρονο.

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι ανακριτές, όταν η 18χρονη άρχισε να τους περιγράφει τα όσα έζησε..

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η ίδια ζήτησε από τον πατέρα της, να συναντηθούν για να συζητήσουν, αφού, όπως η ίδια ισχυρίζεται μέχρι σήμερα ζούσε σε ανάδοχη οικογένεια και δεν είχε καμία σχέση με τους βιολογικούς της γονείς και ιδιαίτερα με τον πατέρα της.

Χθες η 18χρονη επισκέφθηκε την βιολογική της μητέρα, ωστόσο μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί της, αποφάσισε να πάει στην γιαγιά της.

Τότε ήταν που επικοινώνησε με τον πατέρα της. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε και έτσι συναντήθηκαν σε εστιατόριο ,ενώ μαζί τους ήταν και η «φίλη» του πατέρα της.

Αφού έφαγαν ακολούθως επέστρεψαν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την ίδια, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ο πατέρας της προθυμοποιήθηκε να την πάει στο σπίτι της γιαγιάς της.Αντί αυτού την οδήγησε σε περιοχή του Λέιντις Μάιλ, και αφού πρώτα άρχισε να την χαϊδεύει στην συνέχεια την βίασε.

Η 18χρονη υποβάλλεται σε ιατροδικαστική εξέταση αυτή τη στιγμή, ενώ έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα σύλληψης εναντίον του 53χρονου ο οποίος καταζητείται.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου