Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΡΧΕΤΑΙ & ΚΥΠΡΟ - ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στην Αττική από τη δυνατή νεροποντή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 150 κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων ενώ 45 πυροσβέστες με 18 συνεργεία έχουν επέμβει ήδη σε 82 περιπτώσεις. 

Στην Καισαριανή μαντρότοιχος κατέρρευσε και καταπλάκωσε 7 αυτοκίνητα και 2 μοτοσικλέτες χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Οι περιοχές με τα περισσότερα προβλήματα είναι : Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Βύρωνας Πειραιάς, Αγία Παρασκευή, Δάφνη, Νέος Κόσμος και Καλαμάκι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα οχήματα εγκλωβίστηκαν στη Λ. Μεσογείων κοντά στο Μετρό του Χολαργού.




ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΡΤΕ... ΜΙΚΡΑ ΜΕΤΡΑ - ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Αλλάζει επιτέλους το σκηνικό του καιρού και στην Κύπρο. Από σήμερα Σάββατο ένα βαρομετρικό χαμηλό θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα μπορεί να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Ο καιρός θα γίνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι.

 Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Το βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στην περιοχή του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα του Σαββάτου. 

ShowTime-cy: Σίγουρα δεν έρχεται κανένας τυφώνας όμως.... στην Κύπρο και με λίγες βροχές τα προβλήματα που προκύπτουν είναι αρκετά... Πάρτε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην έχουμε ταλαιπωρίες... Καθαρίστε τα φρεάτια έξω από τα σπίτια σας μην τυχόν και οι βροχές συσσωρευτούν στο δρόμο, κλείστε παράθυρα, δρόμοι που συνήθως μετατρέπονται σε λίμνες (όπως λίγο μετά το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ) μην χρησιμοποιήσετε.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου