Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Δεν είναι κόρη μου και δεν την βίασα» λέει τώρα ο πα-τέρας της 18χρονης

Αρνείται να αποδεχθεί ότι προέβη στον βιασμό της ίδιας του της κόρης, ενώ από το ΤΑΕ Λεμεσού δήλωσε προς τους αστυνομικούς ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της 18χρονης

Υπό οκταήμερη κράτηση έθεσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τον 53χρονο, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση βιασμού της 18χρονης κόρης του. Η ίδια δηλώνει μάλιστα ότι είναι τριών μηνών έγκυος, ενώ ο φερόμενος ως πατέρας της δηλώνει ότι δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχεται ότι υπήρξε εκ μέρους του κάποια σεξουαλική προσέγγιση προς την 18χρονη, η οποία όμως δεν είχε συνέχεια και δεν οδήγησε στον βιασμό της.

Νωρίτερα χθες...

Σε εγκαταλειμμένη έπαυλη σε ύψωμα στην περιοχή της Άλασσας είχε καταφύγει ο 53χρονος καταζητούμενος για τον βιασμό της 18χρονης κόρης του.

Στον εντοπισμό του οδηγήθηκε η ΥΚΑΝ Λεμεσού μετά από πληροφορία που δόθηκε χθες το απόγευμα στην Υπηρεσία.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας υπήρξε άμεση και αιφνιδιαστική. Ο καταζητούμενος περιφερόταν στην αυλή της κατοικίας όταν ο κλοιός που είχε στηθεί γύρω του ενεργοποιήθηκε και τον συνέλαβε.

«Εγώ εν έκαμα τίποτε…» ήταν η αντίδρασή του όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, αρνούμενος την αποτρόπαιη εγκληματική πράξη σε βάρος της κόρης του, που έχει καταγγείλει η 18χρονη.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι κρυβόταν για να μην τον συλλάβουν οι αστυνομικές Αρχές.

Ακολούθως η Αστυνομία εξέτασε το καταφύγιο του 53χρονου από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια και ο ύποπτος οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.

Η Αστυνομία εκτιμά πως ο 53χρονος είχε συνεργό όσον αφορά την εξαφάνισή του τα τελευταία 24ωρα.

Παράλληλα, η Αστυνομία Κύπρου έχει ενημερωθεί από τις ελληνικές Αρχές πως πράγματι ο 53χρονος καταδικάστηκε το 2011 σε 4ετή ποινή κάθειρξης για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε όμως τον επόμενο χρόνο με περιοριστικούς όρους, τους οποίους παραβίασε διαφεύγοντας αρχικά μέσω Βουλγαρίας και επιστρέφοντας μέσω Κατεχομένων στην Κύπρο.

Ένταλμα σύλληψης εκκρεμεί σε βάρος του και στην Ελλάδα.

Πηγή: newsit.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη Ο "Πατέρας" Που Κατηγορείται Για Τον Βιασμό Της Κόρης Του!


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου