Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γκαλερί δρόμου η ενιαία αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη

H Ενιαία Αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη συμπληρώνει ένα χρόνο «κοινής ζωής» και αγώνα ενάντια στην οικονομική κρίση η οποία μαστίζει τον τόπο.  
Αυτές τις γιορτινές μέρες οι καταστηματάρχες της σας περιμένουν με «οικονομικές» αλλά και πολιτιστικές προσφορές.  
Η Ενιαία Αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη έχει μετατραπεί σε  γκαλερί δρόμου και φιλοξενεί έως τα τέλη του μήνα την περιοδεύουσα Ευρωπαϊκή έκθεση φωτογραφίας "Urban Environment: a glimpse on the other side"- «Αστικό περιβάλλον: Μια ματιά στην άλλη πλευρά»

Πρόκειται  για το αποτέλεσμα ενός ευρωπαϊκού διαγωνισμού φωτογραφίας τον οποίο διοργάνωσαν από κοινού η πολιτιστική και κοινωνική οργάνωση Scarabeo και ο Γαλλικός Πολιτιστικός Συλλόγος "Les fêt'Arts".

Η έκθεση ταξίδεψε σε 12 χώρους σε 4 πόλεις στη νότιο Γαλλία και στη συνέχεια έφθασε  στην Κύπρο. Τις γιορτινές αυτές μέρες  οι  φωτογραφίες εκτίθενται στην Ενιαία Αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη, στον δρόμο και στα καταστήματα, και οι καταστηματάρχες  προσκαλούν τους συμπολίτες τους να την επισκεφθούν.  

Στις 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί όπως αρμόζει στην περίπτωση, σε μια γκαλερί δρόμου και μια εκδήλωση με την τέχνη του δρόμου, το graffiti στο χώρο στάθμευσης Πίπη με θέμα το αστικό περιβάλλον.  

Επίσης στις 28 Δεκεμβρίου, από τις 3μ.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ., φωτογράφοι οι οποίοι συμμετέχουν στην έκθεση, θα δίνουν πληροφορίες για την έκθεση και τη δουλειά τους.    

Μια πολύ δύσκολη χρονιά φθάνει στο τέλος της, μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας έφθασε στο δικό της τέρμα. Γι αυτό και προσκαλείστε σ΄αυτή τη διαφορετική έκθεση, κάνοντας έναν περίπατο σε μια διαφορετική γκαλερί και έχοντας την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα στις πολλές επιλογές τις οποίες προσφέρει η Ενιαία Αγορά Θεμιστοκλή Δέρβη.  

Τις μεγάλες προσπάθειες των καταστηματαρχών μελών της Ενιαίας Αγοράς Θεμιστοκλή Δέρβη στηρίζει και ο Δήμος της πρωτεύουσας για τη ζωή, της οποίας παλεύουν γι’αυτό και η ενιαία αγορά εκφράζει τις ευχαριστίες.

Πηγή: elita.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου