Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Το «έλα να δεις» στο Γεν. Νοσοκομείο Λευ/σίας – Εκτοξεύονται απειλές από γιατρό του ακτινολογικού

Δίνουμε συνέχεια στην υπόθεση με το σκάνδαλο με την Ιατρό του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η οποία έχει το απύθμενο θράσος να απειλεί γυναίκα δημοσιογράφο συγκεκριμένης Κυπριακής Εφημερίδας για να μην βγάλει η δεύτερη στη φόρα τις βρομιές της πρώτης.

Εξάλλου η εν λόγω Ιατρός-Τέρας, λειτουργεί και ως πληροφοριοδότης της εφημερίδας, όπου θάβει κανονικά και με το νόμο τον Προϊστάμενο της!! Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μας έλεγε στην δημοσιογράφο: ''Θα σας καταστρέψω, θα σας νεκατώσω, θα σας κάμω αλέ ππερέ αν γράψετε κάτι για μένα!!''

Πάντως δεκάδες τα παράπονα από ασθενείς κατά της Ιατρού, τα οποία φθάνουν στο Πένα, από την μέρα δημοσιοποίησης της είδησης!

Σύμφωνα με πρόσφατα μας δημοσιεύματα, η διεφθαρμένη Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, την υπόθεση της οποίας έφερε στο φως το Pena-Cy στις 24 του μήνα, είναι εμφανές ότι παραβιάζει συν τοις άλλοις, και τον όρκο του Ιπποκράτη, εφόσον καθυστερεί τρεις ολόκληρους μήνες, να παραδώσει τα πορίσματα των μαγνητικών τομογραφιών MRI και των μαστογραφιών, στους ασθενείς και στις ασθενούσες!!

Εμείς ψάξαμε κι άλλο το θέμα, και εντοπίσαμε επιπρόσθετα πως, ένας επιπλέον λόγος που φέρεται έτσι απάνθρωπα η εν λόγω Ιατρός, είναι πιθανότατα επειδή αφιερώνει σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο της, με το να ασχολείται με τα Συνδικαλιστικά της ΠΑΣΥΚΙ (Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών), παραμελώντας τον ασθενή αλλά και φορολογούμενο κόσμο, σε υπέρτατο βαθμό!

Σύμφωνα με έγκυρες, αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του Pena-Cy, γυναίκα Ιατρός η οποία εργάζεται στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προχωρούσε σε διάγνωση μαστογραφιών και σε εξετάσεις MRI πολλών ασθενών, ενώ ήταν ταυτόχρονα με αναρρωτική άδεια και μάλιστα αμείφθηκε, με καθόλα ευκαταφρόνητο ποσό για τις Υπηρεσίες της! Μας δημιουργείται εύλογα και το ερώτημα:

Η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας μήπως γνώριζαν εκ των προτέρων ή και μεταγενέστερα το δόλο της Ιατρού, και την συγκάλυψαν πλήρως; Μάλιστα, η εν λόγω Ιατρός συνηθίζει να στήνει στα ραντεβού τους ασθενείς της κάτω από τη μύτη της Διεύθυνσης του Γενικού και αντί να παρουσιάζεται στη δουλειά της στην ώρα της στις 8 το πρωί, πηγαίνει στις 11 π.μ.!! Και να ήταν μόνο αυτό, ''κανονίζει'' με ύπουλο και δόλιο τρόπο και πάντα σε συνεργασία με τις αρχές του Γενικού Νοσοκομείου και εργάζεται σχεδόν μόνον τα βράδια για να κερδίζει τις νυχτερινές υπερωρίες που αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του ο φτωχός Κύπριος πολίτης και μάλιστα ελέω σοβαρής κρίσης που μαστίζει την Κύπρο!

 Η εν λόγω ιατρός εξάλλου, γέμισε τον προσωπικό της φάκελο με αναρρωτικές άδειες! Ιατρός που αρρωστάει συχνά αυτή;

Μήπως, υπάρχουν και άλλοι γιατροί με παρόμοιας φύσεως ενέργειες, που αντιστοιχούν, είτε με πειθαρχικά ή και με ποινικά αδικήματα σοβαρού βαθμού;

Πάντως στην περίπτωση της εν λόγω δόκτωρ, το Υπουργείο Υγείας, η Δημόσια Υπηρεσία, το Υπουργείο Οικονομικών, η Συντεχνία των κυβερνητικών Ιατρών ΠΑΣΥΚΙ και κατ' επέκταση η νυν Κυβέρνηση τι έχουν αλήθεια να μας πουν επί τούτου; ..Μα ακριβώς, μια κυπριακή παροιμία μας τα λέει όλα: ''Χωρκόν που φαίνεται, κουλαούζον εν θέλει!'' Και τι δηλαδή, θα βάλουν τα χέρια τους, να βγάλουν τα μάτια τους; !

Φυσικά ομιλούμε, για πιθανά αδικήματα πειθαρχικής αλλά και ποινικής φύσεως! Και τα οποία, πρέπει κατ' επείγον, να αντιμετωπίσει η Ιατρός αλλά και κάποια πρόσωπα από τους άμεσα εμπλεκόμενους αρμοδίους! Αδικήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως, με Έλλειψη Τιμιότητας ή Ηθική Αισχρότητα, με Ιατρική Αμέλεια, Κατάχρηση Εξουσίας, Δολιοφθορά, Παραμέληση Καθηκόντων, Συγκάλυψη από τις Αρχές, Παράνομη Καταβολή Μισθολογίου από αρμόδια πρόσωπα του κράτους, και άλλα σοβαρά.

Και τα σκάνδαλα, δίνουν και παίρνουν ασύστολα στην καθόλα Άγια Νήσο μας!

Πηγή: http://pena-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου