Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αλλάζει πάλι ο καιρός, φέρνει βροχές και χιόνια

Λευκωσία: Με βροχές και χιόνια θα μας αποχαιρετίσει η φετινή χρονιά, καθώς αναμένεται αλλαγή του καιρού από σήμερα, αλλά κυρίως αύριο. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές, καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ορεινά, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει από αύριο πτώση, η οποία ωστόσο θα είναι παροδική. Ο βροχερός καιρός ωστόσο θα κρατήσει και μέχρι και την Τρίτη, τελευταία ημέρα του 2013.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πηγή: www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου