Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Φανιέρος: «Ξέρουμε πως είναι λάθος να αλλάζουμε προπονητές, αλλά το κάνουμε»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Στέλιο Δημοσθένους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, τις αλλαγές προπονητών στην Κύπρο και τα μεταγραφικά.

Αρχικά, ο κύριος Φανιέρος μίλησε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Είναι ένας σταθμός για εμάς, για να ξέρουμε ποια θα είναι η πορεία μας για τη συνέχεια. Αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε ελπίδες για καλύτερη θέση. Ο Απόλλωνας είναι ένα φιλικό σωματείο προς εμάς. Τον σεβόμαστε. Είναι η μόνη ομάδα που μας κέρδισε , απλώς αυτή τη φορά νομίζω ότι θα είναι ο Απόλλωνας ο looser».

Αν είναι αισιόδοξος:
«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, θα πάρουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο, για εμάς θα είναι μια φιέστα και μακάρι να πάρουμε το παιχνίδι για να κάνουμε χαρούμενες γιορτές. Όμως και να χάσουμε από τον Απόλλωνα δεν θα τα βάλουμε κάτω, εκεί που είμαστε έχουμε περιθώρια για καλύτερη συγκομιδή.

Τελείωσε ο πρώτος γύρος και είμαστε τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Όπως είδατε τα παιχνίδι οι πρωτοπόροι τα πήραν στο 95 και καλή τύχη να έχουσιν. Νομίζω έχουμε μια ομάδα δυνατή που μπορεί να τους δει στα μάτια και θα το πολεμήσουμε».

Ο ισχυρός άνδρας των «φτεροπόδαρων» μας σχολίασε και τις συχνές αλλαγές προπονητών στην Κύπρο:

«Αυτό το πράγμα με τους προπονητές, εμείς εδώ στο κυπριακό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, έχουμε μια νοοτροπία που δεν μπορούμε να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε την εμπέδωση κάποιου προπονητή σε μιαν ομάδα. Τώρα μιλώ από την θέση του ισχυρού για αυτό τα λέω αυτά. Σε κάθε ομάδα, τα αποτελέσματα την κρίνουν και η εμφάνιση που δείχνει στο γήπεδο. Κι όταν μια ομάδα δεν έχει αποτελέσματα αναμενόμενα και δεν κάνει την εμφάνιση που θέλουν οι οπαδοί, πρέπει κάτι να γίνει.

Είμαι εναντίων της αλλαγής προπονητών, αλλά είναι εμπεδωμένο και στον εαυτό τον δικό μου. Ορισμένες φορές κάνεις ένας λάθος, το ξέρεις αλλά πρέπει κάτι να γίνει. Τις παραπάνω φορές προτιμούμε τους προπονητές. Το κάνω και εγώ και ξέρω ότι είναι λάθος».

Για όσα ακούγονται για τις μεταγραφές:

«Για τις μεταγραφές, πολλά ακούγονται για ομάδες που θέλουν να πάρουν παίκτες από την ομάδα μας. Στο παρών στάδιο δεν έχουμε κανένα παίκτη διαπραγματεύσιμο. Η ομάδα του Ερμή θα παραμείνει όπως είναι και αν θέλει κάποια ομάδα να πωλήσει παίκτη, είμαστε εδώ.

Έχουμε τρεις μεταγραφές, θα τις κυνηγήσουμε, πάντα στα πλαίσια τα δικά μας και μακάρι να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Δεν μπορώ να αλλάξω κάποιον παίκτη. Δεν θα φύγει κανένας εκτός απροόπτου, (πειθαρχικό παράπτωμα, νωχελική παρουσία)».

Για το αν προγραμματίζει κάποια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η ομάδα:

«Εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε τα Χριστούγεννα. Θα κάνουμε τον Ιανουάριο, όταν τελειώσουν όλοι. Να πάρει λίες ανάσες ο κόσμος».

- Source : http://www.tothemaonline.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου