Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

The Voice: Τί είπε η Βανδή για την ανηψιά της Βίσση

Έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν για το The Voice και όπως φαίνεται το show που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Μια από τις διαγωνιζόμενες που πέρασε σήμερα μπροστά από τους τέσσερις κριτές ήταν η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη.

Η Βέρα έχει ήδη δισκογραφία και έχει δοκιμαστεί σε μεγάλα σχήματα, αφού έχει πλαισιώσει πολλές φορές την θεία της και φέτος θα την δούμε στη νέα μουσική παράσταση με τον Αντώνη Ρέμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mustonline.gr η Βέρα Μπούφη ερμήνευσε το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «Οι φίλοι μου χαράματα»!

Οι κριτές με γυρισμένη πλάτη άκουγαν την Βέρα να τραγουδά και λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι ο Αντώνης Ρέμος πάτησε το κουμπί και πήρε την ανηψιά της Βίσση στην ομάδα του.

Φυσικά όλοι περίμεναν την κριτική της Δέσποινας Βανδή στην διαγωνιζόμενη αλλά όχι τόσο η ίδια. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως η Βέρα έχει ωραίο χρώμα στην φωνή της, αλλά δεν πάτησε το κουμπί γιατί περίμενε να το πάει πιο ψηλά στο ρεφρέν. Από την άλλη η Βέρα έδειχνε να μην την ενδιαφέρουν και τόσο τα σχόλια της Δέσποινας για την προσπάθεια της στην σκηνή του «The Voice».

Στη συνέχεια ανέφεραν πως η Βέρα είναι ανιψιά της Άννας Βίσση και η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Όση ώρα την ακούγαμε μου είπε ο Μιχάλης πως έχει τα γυρίσματα της Άννας».

Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας από τον Ιανουάριο, όπου ξεκινά και το The Voice!

- Source : http://www.mustonline.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου