Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Περιμένοντας τον Ατράντε

Ο Τόνι Σαβέφσκι είπε στη συνέντευξη Τύπου την περασμένη Πέμπτη ότι τα αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι δεν θα επηρεάσει την τα πράγματα βαθμολογικά. 

Πρόσθεσε όμως ότι αυτά τα παιχνίδια, αφορούν και το γόητρο και τη ψυχολογία. Ο νικητής σε τέτοια παιχνίδια παίρνει ένεση με δυνατή δόση ψυχολογίας που μετρά για τη συνέχεια.

Ο Ζοάο Πάουλο Ατράντε δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε χθες και η παρουσία του στο αυριανό ντέρμπι παραμένει αμφίβολη. Το αν θα τεθεί στη διάθεση του Τόνι Σαβέφσκι θα το ξέρουμε μετά τη σημερινή προπόνηση. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός πέρασε την περασμένη Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί του συνέστησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με την ελπίδα να ξεπεράσει το πρόβλημα του.
Σημαντικότατη ασφαλώς είναι η ενδεχόμενη απώλεια, καθώς ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είναι ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής, σκοράρει και διανύσει περίοδο μεγάλης φόρμας.

Φέτος, δεν έχει μέχρι τώρα χάσει λεπτό συμμετοχής. Ο Σκοπιανός τεχνικός σκέφτεται τις εναλλακτικές θέσεις για να καλύψει το κενό, του ποδοσφαιριστή, έχοντας υπόψη την ετοιμότητα των Σκαραμοτσίνο, Σερφά. Τα σενάρια, που υπάρχουν είναι: 

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελέσουν οι Σερφά-Αλαμπί, με τον Σκαραμοτσίνο στο αριστερό άκρο και τον Χάρη Κυριάκου στο δεξί. Το άλλο σενάριο, είναι αυτό που θέλει στο κέντρο της άμυνας τους Σκαραμοτσίνο και Σερφά, με τον Μαργκάσα να παραμείνει στα αριστερά και τον Λεάντρο να μένει στη μεσαία γραμμή. Επίσης η θέση στη δεξιά πλευρά διεκδικείταιαπό τους Πλατινί και Τέιλορ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνει η μικροέκπληξη. Να αρχίσει στην κορυφή ο Μεγκόλο, αντί του Γκικίεβιτς.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου