Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Και η καλή εμφάνιση στις απαιτήσεις

Τη νίκη θα κυνηγήσει αύριο η Ανόρθωση κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς δεν την παίρνουν νέες απώλειες. Μπορεί το παιχνίδι να είναι δύσκολο, ωστόσο δεν χωράνε δικαιολογίες από κανέναν, αν η «Κυρία» θέλει να συνεχίσει να έχει απαιτήσεις από τη φετινή χρονιά.

Για τους φίλους της ομάδας, η νίκη είναι φυσικά το ζητούμενο, όχι όμως και το μοναδικό. Θέλουν να δουν τους παίχτες να καταθέτουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουν όμορφη μπάλα και να δικαιώσουν όσους θα βρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που περιμένουν να δουν την ομάδα τους να επιστρέφει στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Έχει ανάγκη από μια πειστική εμφάνιση η Ανόρθωση και ο Ζόρζε Κόστα ιδιαίτερα. Κυρίως η εικόνα στο παιχνίδι με τηνΑΕΛ ήταν προβληματική, στοιχείο που άπαντες θέλουν να αποδείξουν πως ήταν η εξαίρεση και σε καμία περίπτωση ο κανόνας.

Αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον Πορτογάλο τεχνικό να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και αύριο θα δούμε τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν, καθώς ο Σουσιάν τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή και τέθηκε εκτός αποστολής. Ο Τζέισον Δημητρίου δεν προλαβαίνει, παροπλισμένοι είναι και οι Μαραγκός και Βαλβέρντ.Τιμωρημένος είναι ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου