Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ: Η αλλαγή ήρθε, ώρα να την δούμε

Η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος» και θα πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεση της από σήμερα εάν θέλει να παραμείνει κοντά στη κορυφή.

Δύσκολο αναμένεται να είναι το ντεμπούτο του καινούριου προπονητή της ΑΕΛ Ιβάηλο Πέτεφ αφού θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Ερμή. Ο ίδιος καλείται να αποδείξει ότι άλλαξαν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα και να παρατάξει ένα σύνολο που θα φέρει τη νίκη στην ομάδα και θα σηματοδοτήσει τον αέρα της αλλαγής.

Εάν τα καταφέρει και πάρει το διπλό κόντρα στον Ερμή η ομάδα της ΑΕΛ θα αποδείξει ότι βρήκε το πρόβλημα και το έλυσε με την αλλαγή του προπονητή. Όλοι αναγνωρίζουν ότι το υλικό της ομάδας είναι από τα καλύτερα του πρωταθλήματος και η έλευση του Πέτεφ θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να το αποδείξουν στο γήπεδο. Η ψυχολογία έχει ήδη αλλάξει και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο.

Η άσχημη εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών θα πρέπει να παραμείνει στο παρελθόν και η ομάδα να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία κάτι που θα επιφέρει και καλύτερες εμφανίσεις. Ακόμη κάτι που θα φέρει καλύτερες εμφανίσεις είναι το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να αποδείξουν στον καινούριο προπονητή ότι αξίζουν μία θέση στη ενδεκάδα και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Μιας και μιλάμε για κίνητρα υπάρχει και το βαθμολογικό. Οι δεκατέσσερις βαθμοί που έχει η ομάδα, από τους εν δυνάμει 21, τους φέρνει στη τέταρτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Ερμή και Απόλλωνα και ένα από την Ανόρθωση. Ο συμπολίτης της ΑΕΛ, Απόλλωνας, αγωνίζεται νωρίτερα σε ένα ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και οι πιθανότητες για βαθμολογική απώλεια είναι αυξημένες. Αν η ΑΕΛ καταφέρει και κερδίσει τον σημερινό της αντίπαλο θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τη κορυφή.

Για να κατακτήσει τη νίκη ο Πέτεφ θα παρατάξει τους πιο εξής: Φεγκρούς κάτω από τα δοκάρια. Θεοφίλου και Ντεντέ συντελούν το αμυντικό κεντρικό δίδυμο και δίπλα τους ακραίοι μπακ θα βρίσκονται οι Αιρόσα και Καρλίτος. Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται Σακέτι και Νικολάου και τριπλέτα μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μοντέιρο, Εντμάρ και Μπεμπέ σε ρόλο οργανωτή. Στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνίζεται ο Ορλάντο Σα.

- Source ://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου