Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμεσός: «Έσπασαν» στο ξύλο 32χρονο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο

Με άγριο ξύλο αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους τρείς αλλοδαποί από την Μπαγκλαντές. Η συμπλοκή σημειώθηκε στις 4 το πρωί, στο κέντρο της Λεμεσού στην περιοχή της βιβλιοθήκης. Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται κρίσιμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού.

Τα αίματα άναψαν όταν αλλοδαποί από την Μπαγκλαντές, συναντήθηκαν στις 4 το πρωί έξω από τη βιβλιοθήκη, για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Με ξύλα και σιδερολοστούς, δύο πρόσωπα από την Μπαγκλαντές, επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους ,αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Τον καυγά αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής , οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, μέλη της οποία κατάφεραν να συλλάβουν ένα 33χρονο ομοεθνή του θύματος, ενώ αναζητείται ο δεύτερος.

Ο 32χρονος που εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο δρόμο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Πηγή : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου