Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Στο κεφάλι του Σέρτζιο

Mε αλλαγές θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι που θα δώσει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Ο Πάουλο Σέρτζιο θα «ξεχάσει» το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι, καθώς αύριο θέλει να δει την ομάδα του πιο επιθετική και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Ο Πορτογάλος σε καμία περίπτωση δεν θέλει δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ενώ τυχόν νίκη κόντρα στους Λαρνακείς θα φέρει περισσότερη ηρεμία κυρίως στις τάξεις του κόσμου.

Είναι πάντως σημαντικό να έρθει η νίκη, καθώς μετά το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πιο βατό για τους πρωταθλητές. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα εκτός, τον Άρη εντός και τον Ερμή εκτός. Παιχνίδια που μπορεί το καλό ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλευτεί να κτίσει ένα καλό σερί νικών.

Στα του αυριανού παιχνιδιού, στον πάγκο αναμένεται να βρεθεί ο Αμορίν, που δέχτηκε και κριτική από τον κόσμο λόγω του ότι δεν ενέπνεε σιγουριά στα μετόπισθεν. Ο Μπόρδα, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι, θα πάρει τη θέση του και θα έχει ως παρτενέρ τον Ολιβέιρα, που στο Ισραήλ αγωνίστηκε ως ανασταλτικό χαφ.

Είναι πιθανό να δούμε και αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντα Σίλβα αγωνίζεται εκεί εξ ανάγκης, ενώ κόντρα στη Μακάμπι πήρε λεπτά συμμετοχής ο Καμπράλ, επομένως έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Στο χώρο του κέντρου θα δούμε τον Τιάγκο Γκόμες με επιτελικά καθήκοντα, μπροστά από τους Μοράις και Βινίσιους. Αν τελικά ο Ντα Σίλβα δεν αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται και ως αριστερό χαφ, αν και τέτοιο σενάριο είναι απομακρυσμένο.

Στις άλλες θέσεις θα δούμε πιθανόν τον Σέρινταν κορυφή και τους Γκονζάλβες, Αλωνεύτη ή Νεκτάριο στα άκρα. Εκτός πλάνου είναι οι Μαντούκα και Μπούντιμιρ, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει του Μπενασούρ.

Ο κόσμος με τη σειρά του θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει στη νίκη συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση. Η ουσία ωστόσο είναι η πρώτη προτεραιότητα, καθώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως προηγήθηκε και ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου