Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Iερόδουλες - φορείς Ηπατίτιδας και ΑIDS εκδίδονταν στην Λάρνακα!

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά τον εντοπισμό δύο γυναικών με μολυσματικές ασθένειες, οι οποίες εκδίδονταν στην πορνεία. 

Τα δύο κρούσματα ανακαλύφθηκαν χθες και προχθές και τώρα γίνονται ενέργειες για να ενημερωθούν τα πρόσωπα με τα οποία ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Πρόκειται για γυναίκα που εντοπίστηκε πρόσφατα σε επιχείρηση στη Λάρνακα, η οποία διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Β και σύφιλη και δεύτερη αλλοδαπή η οποία ήρθε από τα κατεχόμενα και προχθές διαγνώστηκε ότι είναι φορέας του AIDS.

Και οι δύο γυναίκες βρίσκονται υπό την προστασία των αρμοδίων υπηρεσιών, ωστόσο μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, έχει προκληθεί πανικός κυρίως στη Λάρνακα.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως πελάτες επιμένουν και πολλές φορές πληρώνουν περισσότερο, για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, με αποτέλεσμα τώρα να ανησυχούν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, η περίπτωση της γυναίκας στη Λάρνακα είχε έρθει στο φως το περασμένο Σάββατο, μετά από έφοδο μελών του ΟΠΕ σε διαμέρισμα. Εντοπίστηκαν συνολικά τέσσερις αλλοδαπές, εκ των οποίων η μια από τη Βουλγαρία συνελήφθη και προφυλακίστηκε για διατήρηση οίκου ανοχής. Οι άλλες τρεις παραλήφθηκαν από τις Αρχές με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως μάρτυρες. Ωστόσο για τη μία εξ αυτών τα αποτελέσματα ήταν άσχημα.

Όσον αφορά τη γυναίκα που ήρθε από τα κατεχόμενα, αυτή κατάγγειλε ότι εκρατείτο κλειδωμένη σε διαμέρισμα και υποχρεωνόταν να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας του AIDS και μάλιστα, κυοφορεί.

Αναμένεται ότι η γυναίκα θα σταλεί στη χώρα της, ενώ μελετάται κατά πόσον θα ενημερωθούν οι κατοχικές αρχές μέσω της υποεπιτροπής για την εγκληματικότητα.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου