Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

WTA: Ελπίζει για Πόλη η Μάσα

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει με τον τραυματισμό στον ταλαιπωρημένο της ώμο, η Μαρία Σαράποβα παρουσιάστηκε ευδιάθετη σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Λάρι Κινγκ και σκόρπισε μηνύματα αισιοδοξίας στους θαυμαστές της, λέγοντας ότι σχεδιάζει να αγωνιστεί στο WTA Championships της Κωνσταντινούπολης.

Για την πορεία της αποθεραπείας, τα άμεσα αγωνιστικά της σχέδια και τις φήμες για γάμο με το αστέρι των courts Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, μίλησε η Μαρία Σαράποβα στον Λάρι Κινγκ.

Μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στο US Open, λόγω του προβλήματος στον ώμο που την ταλαιπωρεί από πριν το Γαλλικό Όπεν, ωστόσο η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, προωθώντας την εταιρία της Sugarpova ενώ ήταν καλεσμένη και στο διάσημο Larry King Show.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, εξέφρασε την αισιοδοξία της να ολοκληρώσει τη σεζόν στο WTA Championships της Κωνσταντινούπολης ενώ δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά μετά την ήττα απ'την Σλόαν Στίφενς στο 2ο γύρο του Σινσινάτι.

"Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Κωνσταντινούπολη. Θέλω πολύ να τελειώσω τη χρονιά σε αυτό το τουρνουά, όμως θέλω και να θεραπευτεί ο ώμος μου. Θα χρειαστώ αρκετό χρόνο για να γίνω καλά. Δεν μπορεις να κάνεις και πολλά πράγματα. Μονάχα να περιμένεις να θεραπευτεί" τόνισε χαρακτηριστικά η Σαράποβα η οποία το 2008 ειχε εγχειρηστεί στον ώμο, χάνοντας μεγάλο μέρος της σεζόν.

Η Μάσα έχασε απ'τη Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό του WTA Championships το 2012, οχτώ χρόνια μετά τη νίκη επί της Γουίλιαμς στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης.

Το 2007 η Σαράποβα είχε φτάσει και πάλι στον τελικό των 8 καλύτερων τενιστριών της σεζόν, χάνοντας απ'τη Ζιστίν Ενάν.

Ο Λάρι Κινγκ ρώτησε η Σαράποβα και για τη σχέση με της με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κι αν πρόκειται να παντρευτούν, με τη Ρωσίδα να απαντάει: "Απ'όσο ξέρω, δεν πρόκειται να παντρευτώ".

Για τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά της, αφού ολοκληρώσει την καριέρας της στα courts, η Σαράποβα είπε: "Δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί έχω πολλά χρόνια ακόμη μπροστά μου στο τένις".

Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου