Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Α. Ρέμος: Προκάλεσε σεισμό στην παραλία Μακένζι – Τι «κατανάλωσε» ο τραγουδιστής πριν ανέβει στη σκηνή;

Ο Έλληνας τραγουδιστής χθες βράδυ έκανε μια και μοναδική εμφάνιση σε παραλιακό μαγαζί της Λάρνακας, όπου επώνυμοι Κύπριοι και μη, έσπευσαν να τον απολαύσουν… Αυτός τους δικαίωσε με μια καταπληκτική βραδιά, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε μια κυπριακή ταβέρνα, όπου πήρε δυνάμεις…

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Θησέας Ιωάννου, αλλά και ο Μάικ Ορφανίδης είναι μόνο δύο από τους επώνυμους, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους την καταπληκτική βραδιά που τους χάρισε χθες βράδυ ο Αντώνης Ρέμος.



Ο Μάικ Ορφανίσης ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Ρέμου στη Λάρνακα



Ο δε δημοσιογράγος του ΑΝΤ1 έγραψε ότι ο Ρέμος κατάφερε να τους κάνει 100 φορές κομμάτια, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσει το πόσο καλά πέρασε...

Όπως βλέπετε και από τις αναρτήσεις τους, είναι ενθουσιασμένοι οι δύο άντρες με τον Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του showbiz, πριν την εμφάνισή του επισκέφθηκε γνωστή ταβέρνα της πόλης του Ζήνωνα.

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τους συνεργάτες τους τηρούν κατά κόρον τη λαϊκή ρήση «Νηστικό ακούσω δε χορεύει» κι έτσι λίγο πριν την εμφάνιση τους στο παραλιακό μαγαζί της Λάρνακας φρόντισαν να έχουν ένα πλούσιο παραδοσιακό δείπνο.

Ο Αντώνης Ρέμος, λάτρης της κυπριακής κουζίνας παρήγγειλε άφθονες σιεφταλιές και χαλούμι…

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου