Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αίσχος: Αγριάνθρωπος ξυλοφόρτωσε αστυνομικίνα – Εμπόδισε να ελέγξει τη Βιετναμέζα μνηστή του!

-Αψυχολόγητα ο 31χρονος Ελληνοκύπριος την έσπρωξε βίαια στο δρόμο
-Η εν υπηρεσία γυναίκα αστυνομικός χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα
-Αυτόπτες μάρτυρες τον κατονόμασαν στις Αρχές καθώς ο ίδιος είχε τραπεί σε φυγή

Άγιο είχε νεαρή αστυνομικός της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η οποία λάμβανε μέρος σε επιχείρηση ελέγχου στοιχείων αλλοδαπών σε οικία στη Λευκωσία.

Ενώ η επιχείρηση βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη -9μιση το βράδυ- και οι αστυνομικοί βρίσκονταν στη διαδικασία σύλληψης γυναίκας από το Βιετνάμ, 31χρονος Ελληνοκύπριος προσέγγισε τη σκηνή και ξεκίνησε να φωνάζει και να ζητά επίμονα από γυναίκα αστυνομικό, όπως σταματήσει τον έλεγχο εγγράφων της αλλοδαπής.

Η αστυνομικός αντέδρασε, ζητώντας από τον 31χρονο να σταματήσει να την εμποδίζει από του να εκτελέσει τα καθήκοντά της, έγινε όμως δέκτης της εκ διαμέτρου αντίθετης συμπεριφοράς.

Ο 31χρονος που έχει γεμάτο φάκελο στην Αστυνομία και είναι καλά γνωστός στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, άρπαξε από τα χέρια την αστυνομικό, τη χτύπησε και την έσπρωξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε διερχόμενο όχημα και να σωριαστεί στη συνέχεια στο οδόστρωμα.

Ακολούθησε πανικός με αποτέλεσμα δράστης και αλλοδαποί να καταφέρουν να διαφύγουν, ενώ η αστυνομικός διακομίστηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με υπεραιμία στο δεξιό μαστό και εκδορές στο δεξί χέρι.

Για κακή τους όμως τύχη, αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης τον κατονόμασαν στα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πύλης Πάφου, όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, αρνήθηκε όμως τη διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Βιετναμέζα που φέρεται να είναι η φιλενάδα του 31χρονου, συνελήφθη αργότερα από μέλη της Αστυνομίας μαζί με μια φίλη της, ενώ εξετάζεται εναντίον τους το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου