Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ SHOWS

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και μάλιστα απάνθρωπο και αντιεπαγγελματικό έχει ξεσπάσει στο χώρο του μόντελιγκ στη Κύπρο...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy και καταγγελίες που έχουμε δεχτεί αρκετά (ΟΧΙ ΟΛΑ) από τα πρακτορεία μοντέλων που έχουμε στη μεγαλόνησο, απαγορεύουν σε νεαρά κορίτσια και αγόρια να λαμβάνουν μέρος σε φιλανθρωπικά Fashion Show.

Κι όμως, ενώ το τελευταίο διάστημα, πολλές οργανώσεις και πολλά event γίνονται καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους, να μαζευτούν λεφτά και να δοθούν σε φτωχές οικογένειες και σε ιδρύματα, οι "υπεύθυνοι" των πρακτορείων, έχουν ασκήσει βέτο με απειλητική κι όλας διάθεση προς τα μοντέλα να μην λαμβάνουν μέρος. 

Ο λόγος; Επειδή, όπως εκείνοι υποστηρίζουν χάνουν λεφτά, αφού τα μοντέλα το κάνουν δωρεάν και για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. Δεκάδες μοντέλα που ανήκουν σε πρακτορεία, βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού από την μία θέλουν να βοηθήσουν τον φτωχό συνάνθρωπο τους και από την άλλη βρίσκονται αντιμέτωποι με το... μάνατζερ τους.
 
Αυτό αν μη τι άλλο είναι απάνθρωπο, ειδικά στις μέρες που ζούμε, να απειλούν μοντέλα πως αν λάβουν μέρος σε φιλανθρωπικά fashion show θα τους διώξουν από το πρακτορείο και θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα στο χώρο (τοποθετώντας τα στην μαύρη λίστα). Μήπως το όμορφο και αγαπημένο νησί που κάποτε ζούσαν όλοι αρμονικά... καταστράφηκε και οι ανθρώπινες αξίες έχουν πια ισοπεδωθεί.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου