Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

«Ντροπή σου δολοφόνε» και «ξεφτίλα για τη χώρα» φώναζε το πλήθος για το γατάκι στη χθεσινή εκδήλωση (VIDEO)

Bίντεο από τους αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα έξω από την ταβέρνα στην πλατεία Ηρώων καταδικάζοντας τη βία που επέδειξε υπάλληλος της εν λόγω επιχείρησης κατά του ανυπεράσπιστου μικρού γάτου. 

Ξεφτίλα για τη χώρα, φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι κατά τη διάρκεια της πορείας, που πραγματοποίησαν για να παραδώσουν ψήφισμα στον αξιωματικό υπηρεσίας, με εντολή να φτάσει στα χέρια του Αρχηγού Αστυνομίας.

Η ομάδα των διαδηλωτών αφού πρώτα πραγματοποίησε διαμαρτυρία στην πλατεία Ηρώων στην Αγλαντζιά, συνέχισε με πορεία προς το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου παραδόθηκε ψήφισμα, το οποίο κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τον Γενικό Εισαγγελέα.

Στο ψήφισμα, αναγράφεται αίτημα για αντιμετώπιση των περαστικών κακοποίησης, δηλητηρίασης και εγκατάλειψης ζώων από την αστυνομία, όχι με απαξιωτικό τρόπο που αντιμετωπίζει συνήθως όσους καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά αλλά με περισσότερο ενδιαφέρον και ζήλο.

Ζητούν πραγματικές ποινές, μέχρι και φυλάκιση για όσουςπαραβιάζουν το νόμο και κακοποιούν ζώα, ενώ έκδηλο είναι και το αίτημά τους για δημιουργία Αστυνομίας προστασίας ζώων, σαν ανεξάρτητη υπηρεσία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποκλειστικά πλάνα από τη χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων, έξω από το «Στέκι του Κωστή» αλλά και από την πορεία που πραγματοποίησαν οι διαμαρτυρόμενοι μέχρι το Αρχηγείο της Αστυνομίας όπου και παράδωσαν το ψήφισμα.



Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου