Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μακελειό με 4 νεκρούς στις ΗΠΑ


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών μέσα στη βιβλιοθήκη της Πανεπιστημιούπολης. Άλλος ένας άνδρας έχει συλληφθεί.






Αρχικά ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε μία κατοικία, αλλά στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο στην Πανεπιστημιούπολη. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης άνοιξε πυρ και κατά διερχόμενων οχημάτων.



Λίγα χιλιόμετρα μακριά βρισκόταν ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

«Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό, αλλά δεν επηρεάζει την επίσκεψη. Προς το παρόν, παραμένει αρμοδιότητα της τοπικής αστυνομίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ασφάλειας του προέδρου, Έντγουιν Ντόνοβαν.




Σύμφωνα με τις αρχές στο εσωτερικό ενός σπιτιού που πήρε φωτιά βρέθηκαν τουλάχιστον δυο πτώματα, αλλά δεν διευκρινίζεται αν οι νεκροί ή η φωτιά σχετίζονται με τους πυροβολισμούς.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας που εποπτεύει τους αυτοκινητόδρομους δήλωσε στο Reuters ότι οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για ένα ένοπλο άνδρα που έφερε «πολλά όπλα» και άνοιγε πυρ με στόχο κινούμενα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, αλλά και δημόσιας χρήσης, όπως λεωφορεία.

Source: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου