Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

WTA: Απλά δεν παίζεται...

Ούτε η 6η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο κατάφερε να αποφύγει τη συντριβή απ'το αρπακτικό ονόματι Σερίνα Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα, συνέτριψε και την Να Λι και προκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό του US Open, εκεί όπου θα συναντήσει τον κακό της δαίμονα, φέτος, τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Στον 22ο τελικό της σε Grand Slam διοργάνωση θα συμμετάσχει η Σερίνα Γουίλιαμς, διεκδικώντας τον 17ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, πραγματοποίησε μια ακόμη εξωπραγματική εμφάνιση στο Major της πατρίδας της και με το απίστευτο 6-0, 6-3 επί της Να Λι, προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για 7η συνολικά στην καριέρα της στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε πλάκα και στο Νο6 του κόσμου, συνεχίζοντας απτόητη προς την επιτυχημένη υπεράσπιση του τροπαίου στη Νέα Υόρκη.

Στον τελικό της Κυριακής θα συναντήσει τη Βικτόρια Αζαρένκα η οποία λίγο νωρίτερα κέρδισε με 6-4, 6-2 την Φλάβια Πενέτα, επιστρέφοντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Γουίλιαμς και Αζαρένκα θα συναντηθούν για 16η φορά στην καριέρα τους και για 4η τη φετινή σεζόν.

Η Λευκορωσίδα, έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία ματς μέσα στο 2013, στον τελικό της Ντόχα και πρόσφατα στο Σινσινάτι, ενώ η Σερίνα είχε κερδίσει τη Βίκα στον τελικό της Ρώμης στο χώμα.

Στο 1ο σετ η Γουίλιαμς ήταν ισοπεδωτική, κατακτώντας το πρώτο κομμάτι του αγώνα χωρίς να χάσει game σε 29 λεπτά.

Στη συνέχεια, η Να Λι ανέβασε λίγο την ανταγωνιστικότητά της όμως και πάλι η Αμερικανίδα ήταν κυρίαρχη και παρότι έχασε 6 match points στο σερβίς της αντιπάλου της στο 5-2, έφτασε στην τελική επικράτηση λίγο αργότερα μετά από 1 ώρα και 29 λεπτά αγώνα στο Arthur Ashe.



Παρασκευή 06/09: Ημιτελικοί γυναικών US Open
1-S.Williams (U.S.) beat 5-Na Li (China) 6-0 6-3
2-Azarenka (Belarus) beat Pennetta (Italy) 6-4 6-2

Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου