Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Οικία €30 εκατ. προς πώληση στον Άγιο Τύχωνα

Η εταιρεία Country Rose παρουσιάζει το πιο φιλόδοξο project που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο, το Santa Barbara Residence, που καλύπτει μια έκταση 3.264 τετραγωνικών μέτρων και αποτελεί το πιο ακριβό σπίτι στην Κύπρο. 

Το elita.com.cy επικοινώνησε με την εταιρεία και ο εκπρόσωπος την ενημέρωσε ότι το σπίτι πωλείται στην τιμή των €30 εκατ.! 

Το project, σύμφωνα με τον υπεύθυνο, είναι ολοκληρωμένο εδώ και 3 μήνες και τα λειτουργικά του έξοδα, συμπεριλαμβανομένων της πισίνας, του ενυδρείου, της καθαριότητας κ.λπ. φτάνουν στις €14.000 μηνιαίως - χωρίς να κατοικείται. Το ποσό αυτό θα ανέβει στις €30.000, ως ελάχιστο ποσό, όταν κατοικηθεί, έτσι ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα. 

Οι δημιουργοί είχαν το όραμα η Λεμεσός, με τη δημιουργία της μαρίνας, των δίδυμων πύργων κ.λπ., να γίνει η δική μας «Ριβιέρα» ή «Κυανή Ακτή», ανεβάζοντας την Κύπρο σε ένα άλλο επίπεδο. «Οι οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες δεν το επιτρέπουν, όμως», αναφέρει. 

Βρίσκεται σε μια περιζήτητη τοποθεσία στον Άγιο Τύχωνα και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού, στην παραλία και με θέα στη Μεσόγειο. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό κτήριο που αντανακλά ό,τι πιο σύγχρονο στον τρόπο ζωής. Μια διάσημη ομάδα διακόσμησης έχει σχεδιάσει την πιο αποτελεσματική χρήση του εσωτερικού χώρου, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φυσικά υλικά, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. 

Αποτελείται από πέντε επίπεδα 

Επίπεδο Δίας 
Συμβολίζει τις στοιχειώδεις δυνάμεις της φωτιάς και του νερού, την ανωτερότητά τους, την υποστήριξη και τη δύναμη. Ο πάνω όροφος είναι ο ιδιωτικός χώρος του ιδιοκτήτη: ένας φουτουριστικός χώρος 240 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό το επίπεδο βρίσκεται γύρω από το κεντρικό, τεράστιο κυκλικό κρεβάτι. Το επίπεδο διαθέτει ένα πολυδάπανο ανοιχτό μπάνιο-ενυδρείο, από το οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει τη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει επίσης ένα σαλόνι ανάπαυσης, γραφείο, ευρύχωρες σκαλιστές ντουλάπες που είναι κατασκευασμένες από χρωματιστό γυαλί, μια μίνι κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και δυτικές και ανατολικές βεράντες. Υπάρχουν, επίσης, δύο μπάνια, το ένα εκ των οποίων είναι εξοπλισμένο με σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας και έχει πανοραμική θέα σε όλο το θέρετρο. 

Επίπεδο Ερμής 
Συμβολίζει τη φιλοξενία και την επιχειρηματική επιτυχία του ιδιοκτήτη του. Διαθέτει έναν ανοιχτό κινητό χώρο των 700 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί (εντός λίγων δευτερολέπτων) να μεταμορφωθεί σε κουζίνα ή τραπεζαρία και να φιλοξενήσει μέχρι 20 άτομα και καθιστικό-σαλόνι. Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με ένα δωμάτιο μελέτης, που είναι εξοπλισμένο για εργασία και για επίσημες συναντήσεις. Η χρήση του αυτόματου διαχωριστικού γυαλιού καθιστά αυτό το επίπεδο εύκολα προσαρμόσιμο αναλόγως της περίστασης, είτε πρόκειται για ένα επίσημο γεύμα-μπουφέ ή ένα ήσυχο δείπνο με κεριά. 

Επίπεδο Απόλλωνας 
Συμβολίζει τον εκλεπτυσμό, την αγάπη και την ομορφιά και τις τέχνες, την ποίηση και τη μουσική. Αυτό το επίπεδο έχει σχεδιαστεί για χαλάρωση και απόλαυση, με κάθε χαρακτηριστικό του να είναι αφιερωμένο στην ευημερία του ιδιοκτήτη. Μια ευρύχωρη κινηματογραφική αίθουσα, ένα σαλόνι μουσικής, έναν κήπο με αρωματικά, φρέσκα βότανα και βρύσες και μια αίθουσα μπιλιάρδου με θέα την πισίνα υπερχείλισης. Μια ξεχωριστή πτέρυγα προορίζεται για τρία υπνοδωμάτια, εξοπλισμένα το καθένα με ευρύχωρα μπάνια και εξόδους στην γκαλερί, η οποία οδηγεί στην εξωτερική πισίνα. 

Επίπεδο Ποσειδώνας 
Μια εκτεταμένη έκταση περίπου 1200m2 που συμβολίζει τη θάλασσα, την υγεία και την εξουσία και προορίζεται για να φέρει αρμονία για το σώμα και την ψυχή. Το spa επίπεδο προσφέρει μια σειρά από θεραπείες spa που μπορεί να ανταγωνιστεί τα επαγγελματικά κέντρα. Η εσωτερική πισίνα καλύπτει 200 m2 και υπάρχει επίσης ένα πανοραμικό ωκεάνιο ενυδρείο, πηγές υδρομασάζ με μεταλλικά νερά διαφορετικής σύνθεσης και θερμοκρασίας, σάουνα, χαμάμ, καμπίνα χιονιού, αίθουσες μασάζ, μπάνιο λάσπης, ντους και αποδυτήρια, μπαρ και χώρο αναψυχής. Η γκαλερί διαθέτει ένα κελάρι κρασιών σκαλισμένο σε πέτρινους τοίχους και συνδέει το spa με τον χειμερινό κήπο – ένα ιδιωτικό βασίλειο με τροπικά φυτά. Υπάρχει επίσης ένα γυμναστήριο και αίθουσα παιχνιδιών. Τέλος, αυτό το επίπεδο στεγάζει απομονωμένες τεχνικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων της κουζίνας και του δωματίου του προσωπικού. 

Επίπεδο Ήφαιστος 
Το χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας, που συμβολίζει την επιμέλεια και την επιδεξιότητα. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία έχει πρόσβαση στον κήπο και ξεχωριστό μπάνιο, έτοιμα να φιλοξενήσουν 7-9 μέλη του προσωπικού. 

Source: http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου