Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκινητική ιστορία γονιών που έδωσαν το παιδί τους για υιοθεσία με την ελπίδα αυτό να ζήσει μια καλύτερη ζωή!

Για μήνες, ο Κυριάκος και η γυναίκα του πήγαιναν στην αποθήκη των «Αλκυονίδων» απ’ όπου έπαιρναν τρόφιμα για τα τρία παιδιά τους και πανάκια για το 10μηνο βρέφος τους.

Τις προάλλες, δεν ζήτησαν πανάκια. Όταν η εθελόντρια ρώτησε γιατί, βρέθηκε μπροστά σε μια τραγική πραγματικότητα. Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας απάντησε ότι έδωσαν το παιδί τους για υιοθεσία, με την ελπίδα αυτό να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Οι καθημερινές ιστορίες που ζουν οι εθελοντές, είναι συγκλονιστικές και απευθύνουν δραματική έκκληση για ενίσχυση του έργου τους.

Οι κραυγές απόγνωσης είναι καθημερινές σύμφωνα με την εθελόντρια των «Αλκυονίδων». Ούτε απόψε θα κοιμηθώ, λέει!
Το ημερολόγιο της εθελόντριας στον φιλανθρωπικό σύνδεσμο συγκολίζει. Δεν είναι ούτε μια ούτε δύο οι ιστορίες. Άνθρωποι γύρω μας χρειάζονται βοήθεια. Χήρα μητέρα έξι παιδιών αναμιγνύει το γάλα με αλεύρι και ζάχαρη, άνεργοι με παιδιά να πεινάνε, μητέρα άνεργη τεσσάρων παιδιών να μην αντέχει να αισθάνεται άχρηστη και πως δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στα παιδία της, να παθαίνει κατάθλιψη, να θέλει να πεθάνει και να νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική. Τα παιδιά της να μένουν σε συγγενείς, κάποια από εδώ, κάποια από εκεί….

Η εθελόντρια καλεί του «μεγάλους» και «σπουδαίους» ανθρώπους του τόπου μας να βοηθήσουν! «Ας φέρουν κανένα από αυτά τα εκατομμύρια που φυγάδευσαν στο εξωτερικό για να βοηθήσουν τον κόσμο να εξιλεωθεί»…

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου