Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Συνείδηση στον κόσμο έχουν μόνο τ’ ανθρωπάκια» - Επιστρέφει στο σπίτι του το βρέφος που δόθηκε για υιοθεσία

«Συνείδηση στον κόσμο έχουν μόνο τ’ ανθρωπάκια» έγραψε κάποτε ο Κώστας Χατζής. Κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα με την παγκύπρια συγκίνηση που προκάλεσε η είδηση για το βρέφος που δόθηκε για υιοθεσία λόγω ανέχειας των γονιών του. 

Χιλιάδες ήταν οι προτάσεις για βοήθεια ακόμα και από ανθρώπους που ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα και ήταν έτοιμοι να προσφέρουν από το υστέρημα τους για να βοηθήσουν την τραγική αυτή οικογένεια. Τελικά η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και το παιδάκι επιστρέφει στην οικογένεια του.

Μετά από μεσολάβηση ομογενούς από το Άμπου Ντάμπι, ο άνεργος πατέρας θα μπορέσει να πάρει πίσω το παιδί του και ίσως να καταφέρει να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να μεγαλώσει και τα τρία παιδιά του. Ήδη ξεκίνησε μια εκστρατεία συλλογής χρημάτων από Κύπριους ομογενείς, μέσω της κυπριακής Πρεσβείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκινημένος ο πατέρας από την άμεση ανταπόκριση των ομογενών για βοήθεια, ζήτησε μόνο μια δουλειά στο Άμπου Ντάμπι . «Είμαι έτοιμος αν βρω δουλειά, και αύριο να φύγω» ανέφερε στο ίδρυμα Αλκυονίδες.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου