Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Επιτυχία στη Λεμεσό! Εντοπίστηκαν σε σπίτι δεκάδες μαϊμούδες…

Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και σφραγίδες εντόπισαν οι Αρχές σε οικία στη Λεμεσό και προέβησαν σε συλλήψεις πέντε ατόμων, τα οποία διέμεναν παράνομα στην Κύπρο!

Όπως αναφέρεται σε Αστυνομική ανακοίνωση, ύστερα από πληροφορία μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, διεξήγαγαν την έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, τα οποία μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι διέμεναν στην Κύπρο παράνομα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Εντοπίστηκαν συνολικά δύο σφραγίδες συγκεκριμένης πρεσβείας, δύο σφραγίδες ανανέωσης, μια πλάκα η οποία χρησιμοποιείται για δημιουργία ανάγλυφης σφραγίδας, ένα πλαστό έγγραφο άδειας προσωρινής παραμονής, αριθμός πτυχίων διαφόρων Κυπριακών κολλεγίων, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνονται να είναι πλαστά, διάφορα πιστοποιητικά γάμου, τα οποία επίσης εκ πρώτης όψεως φαίνονται να είναι πλαστά, το χρηματικό ποσό των €350, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής στον οποίο ανευρέθηκαν αρχεία με πτυχία διαφόρων κολλεγίων, καθώς επίσης και ένας εκτυπωτής-σαρωτής.

Εναντίον και των πέντε ατόμων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και επανασυνελήφθησαν τις πρωινές ώρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου