Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ 19ΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Ο σημερινός τουρκοκυπριακός Τύπος φέρνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας μια σημαντική καταγγελία μιας 19χρονης Τουρκοκύπριας. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 19χρονη στην «αστυνομική διεύθυνση της Κερύνειας», ένας Τουρκοκύπριος, ένας Ελλαδίτης και ένας Ελληνοκύπριος ευθύνονται για την σεξουαλική κακοποίηση της στις ελεύθερες περιοχές.

Ο τουρκοκυπριακός τύπος αναφέρει τα κεφαλαία του ονόματος της 19χρονης και το όνομα του κέντρου διασκέδασης στις ελεύθερες περιοχές, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για την σεξουαλική κακοποίηση της Τουρκοκύπριας νεαρής. 

 Σύμφωνα με την 19χρονη, ένας Τουρκοκύπριος, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Ελλαδίτης υποσχέθηκαν στην ίδια καριέρα μοντέλου στις ελεύθερες περιοχές. Οι τρεις υποτιθέμενοι δράστες μετέφεραν την ίδια πρώτα στο κέντρο διασκέδασης και στην συνέχεια σε μια κατοικία. Στην κατοικία, οι υποτιθέμενοι δράστες πρώτα φωτογράφισαν τις ιδιαίτερες στιγμές της Τουρκοκύπριας και στην συνέχεια κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή. 

Σύμφωνα πάντα με την νεαρή Τουρκοκύπρια, η εν λόγω σπείρα διακινεί πορνογραφικού περιεχομένου φωτογραφίες των νεαρών Τουρκοκύπριων κυρίων στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η όλη υπόθεση έχει φτάσει ήδη στην «αστυνομική διεύθυνση της Κερύνειας», η οποία έχει ξεκινήσει ειδική έρευνα.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου