Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Έπαιζαν κρυφτό» με 37χρονο που πήγαν να συλλάβουν οι Αστυνομικοί στη Λάρνακα! Κατέληξαν όλοι στο Νοσοκομείο

Μεγάλη αγάπη για την Κύπρο φαίνεται να έχει37χρονος αλλοδαπός, αφού μετά από δυο απελάσεις από την Κύπρο, επέστρεψε πριν από λίγο διάστημα, με αποτέλεσμα άντρες της Αστυνομίας να προχωρήσουν εκ νέου στη σύλληψη του. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και κρυφτούλι με τον 37χρονο κατέληξαν όλοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τραυματισμένοι

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της (Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, μετέβησαν χθες κατόπιν δικαστικού εντάλματος για έρευνα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Λάρνακα, στο οποίο διαμένει 37χρονος.

Ο 37χρονος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πόρτα του διαμερίσματός του.

Στη συνέχεια και μετά από έρευνα, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν κρυμμένο τον 37χρονο σε άλλο διαμέρισμα, τον οποίον και συνέλαβαν.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο συγκεκριμένος 37χρονος είχε απελαθεί δύο φορές από την Κυπριακή Δημοκρατία και ακολούθως ενώ ήταν απαγορευμένος μετανάστης εισήλθε παράνομα από μη εγκεκριμένο σημείο εισόδου.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει τραυματίστηκε από σπάσιμο γυαλιών μπαλκονόπορτας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.

Επίσης, στην προσπάθεια σύλληψής του, δύο μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν και μετέβησαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι το ένα μέλος υπέστη διάστρεμμα δεξιού αστραγάλου και το δεύτερο κάκωση αριστερού ποδιού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου