Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Έσπασαν τα νεύρα του: 36χρονος πιάστηκε από το ραντάρ στη Λεμεσό, πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικό!

Εκνευρίστηκε απ’ ότι φαίνεται ο 36χρονος οδηγού αυτοκινήτου χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, αφού το ραντάρ, έδειξε ότι έτρεψε με 125 χιλιόμετρα σε σημείο που το όριο είναι 80χλμ με αποτέλεσμα να πατήσει γκάζι και να τραυματίσει Αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών Αρχηγείου, ενώ βρίσκονταν για έλεγχο ταχύτητας στην αερογέφυρα Πολεμιδιών με κατεύθυνση την Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 125 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 80 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.


Ενώ το μέλος της Αστυνομίας βρισκόταν μπροστά από το όχημα για καταγραφεί των στοιχείων του, τη στιγμή που προσέγγισε το παράθυρο του συνοδηγού, ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εκκίνησε με αποτέλεσμα με τον πίσω αριστερό τροχό να περάσει πάνω από το πόδι του μέλους της Αστυνομίας.


Στη συνέχεια ο 36χρονος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του παρά τη γέφυρα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.


0 36χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση αριστερού ποδιού και κρατήθηκε για νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

- See more at: http://www.tothemaonline.com/protoselido3/espasan-neura-tou-36khronos-piasteke.html#sthash.KKDXXtig.dpuf

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου