Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ...


Τέσσερις νεαροί ηλικίας από 21 μέχρι 26 χρόνων από την πόλη και επαρχία Λάρνακας τραυματίστηκαν από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής, ενώ διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζυ. 

Η Αστυνομία καταζητεί το πρόσωπο που προκάλεσε τους τραυματισμούς στους τέσσερις νεαρούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα 30 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, σε νυκτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενεπλάκησαν μεταξύ τους ορισμένα πρόσωπα, θαμώνες του κέντρου. 

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με τραύματα από μαχαίρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Συγκεκριμένα, ένας 21χρονος φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη στο χειρουργείο, ένας 23χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, ένας 23χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό πλευρό της κοιλιακής χώρας και ένας 26χρονος φέρει τραύμα εντός του αριστερού ματιού. 

Η κατάσταση της υγείας των νεαρών, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νυκτερινό κέντρο όπου άρχισαν έρευνες και εξετάσεις και καταζητείται το πρόσωπο που προκάλεσε τους τραυματισμούς στους τέσσερις νεαρούς.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου