Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ... ΔΕΛΤΙΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ - ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ &....

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λευκωσίας ότι, μεταξύ των ωρών 6.40μ.μ.-11.15μ.μ. χθες, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της με αριθμούς εγγραφής ΚUJ767, μάρκας BMW, χρώματος γκρίζου, αξίας €12.000 περίπου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας της. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συλλήψεις
*** Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 21/9/4, σε νυκτερινό κέντρο στη Λεμεσό.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*** Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον μελών της Αστυνομίας και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη του.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 60χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης κατά την πώληση περιουσίας, κλοπής από αντιπρόσωπο, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις κ.α .

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου