Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ... ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ? ΕΡΧΕΤΑΙ...

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ανατολικά το σκηνικό του καιρού για σήμερα. Χθες από τις έντονες βροχοπτώσεις πλημμύρισαν σπίτια και υποστατικά στον Αγιο Θεόδωρο και την Κοφίνου, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και κατά την διακίνηση των οχημάτων

Λιγότερες σε ένταση και διάρκεια βροχές και καταιγίδες, θα έχουμε σήμερα σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με συννεφιά, η οποία αναμένεται τοπικά να δώσει μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και ανατολικά.

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου