Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ξεχάστε έρωτες και προχωρήστε μπροστά. Βλέπεις δεν σας θέλει ο έρως το διάστημα αυτό άρα μην το κουράζεις άλλο. Δώσε βάση στη δουλειά σκέψου λίγο τα οικογενειακά προβλήματα που σε ταλανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ Πρόταση από προηγούμενη δουλειά σε προβληματίζει. Το αδιέξοδο του σήμερα θα σε βάλει σε βαθιές σκέψεις. Κοίτα τα υπέρ και τα κατά και πάρε τις σωστές αποφάσεις. Κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.
ΔΙΔΥΜΟΙ Ήρθε η μέρα για να λάμψει η αλήθεια. Το παιχνίδι που έπαιξαν κάποιοι στις πλάτες σου αποκαλύπτεται και τότε θα πάρεις το αίμα σου πίσω. Προσοχή από ατύχημα στη δουλειά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πρέπει να ανέβεις επιτέλους ψυχολογικά και να δεις τη ζωή όπως είναι και όχι όπως εσύ τη φαντάζεται. Οι κακές συνήθειες μόνο κακό σου κάνουν. Μελέτησε ένα ταξίδι το οποίο θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σου αλλάξει όλα εκείνα που σε βασανίζουν μέσα σου.
ΛΕΩΝ Πόσο αλλού μπορεί να εισαι από την πραγματικότητα..; Οτι και να αποφασίσεις κάντο τώρα γιατί ο χρόνος σου στενεύει επικίνδυνα και βασανιστικά. Τι λες για ένα ταξίδι το οποίο θα ανατρέψει τη ζωή σου όλη;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Είσαι καλός άνθρωπος όμως σταμάτα να κάνεις χάρες σε όλους. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου και δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις κάτι παραπάνω από αυτά που αξίζεις. Γιατί στο βάθος αξίζεις και όμως οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μόνο κακό σου φέρνουν.
ΖΥΓΟΣ Αν σου πουν άσπρο θα απαντήσεις μαύρο κι αυτό γιατί δεν πιστευεις ποτέ κανέναν και τίποτα. Ο εγωισμός σου φέρνει ρήξη στη σχέση σου και δύσκολα θα φέρεις τον έρωτά σου στα μέτρα που εσύ θες. Ώρα για τυχερά παιχνίδια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Οι κόποι σου θα καρποφορήσουν. Όλα τα ξενύχτια και η σκληρή δουλειά σου φέρνουν 
καλά νέα στα επαγγελματικά σου. Μην επιτρέψεις άλλο αρνητικούς ανθρώπους δίπλα σου. Άτομο στην οικογένεια θα σε βγάλει από δύσκολη θέση.
ΤΟΞΟΤΗΣ Πόσες μαχαιριές να δεχτείς από πρόσωπα που τα είχες πολύ ψηλά. Ευτυχώς που κάποιος είναι εκεί φύλακας άγγελος και σε ξυπνάει στο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Είσαι σε μια κατάσταση τόσο περίεργη που τινάζεις τα πάντα στον αέρα για λίγη ηρεμία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάποια προβλήματα υγείας που σε βασάνισαν θα λάβουν τέλος. Οικονομικές εκκρεμότητες θα αυξηθούν εάν δεν βάλεις λίγη τάξη στα έξοδα σου. Δίνε βάση σε ανθρώπους που σε αγαπούν γιατί χωρίς αυτούς θα βρεθείς σε κατάσταση πανικού.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το ταξίδι που λογάριαζες έρχεται και... ετοιμάσου για εκπλήξεις. Η ερωτική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη και μια γνωριμία θα σε φέρει σε αμηχανία. Πρόσεχε τι απόφαση θα πάρεις.
ΙΧΘΕΙΣ Η πίεση που βιώνεις τις τελευταίες μέρες φεύγει. Ένα χαρμόσυνο νέο σου φέρνει προβλήματα στη δουλειά γι αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός. Μην τους αφήσεις να σε ρίξουν. Παίξε το παιχνίδι σου και κράτα τον άσο στο μανίκι σου.

Πηγή; www.showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου