Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Χειμωνιάτικο το σκηνικό: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα - Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως κατά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά παράλια, αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ πτώση αναμένεται για την Κυριακή.

Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου