Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ

Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη δίνει η κούκλα ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο λόγος για την 23χρονη Λέϊντι Κίτι Σπένσερ, η οποία έχει ως πρότυπο την θεία της, ακολουθώντας τα βήματά της, και συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Κίτι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έχει μια εκπληκτική ομοιότητα με την Νταϊάνα, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όπως και στον τρόπου που μιλά και κινείται στον χώρο. Η δημοσιογράφος που της πήρε τη συνέντευξη, Κάθριν Ο΄Μπριεν, κάνει λόγο για ένα ευγενικό και καλοσυνάτο πλάσμα. Όταν την λέει πόσο πολύ μοιάζει στην θεία της, η Κάτι απαντά με ένα ελαφρύ κοκκίνισμα στα μάγουλα: 

«Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά θέε μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!». Η μόνη τους διαφορά είναι ότι ενώ στα 23 η Νταϊάνα ήταν παγκοσμίως γνωστή, η ανιψιά της έζησε μέχρι στιγμή… «ανώνυμα», και αυτό χάρη στους γονείς της που ήθελαν τα παιδιά τους να μείνουν μακρά από τα ΜΜΕ. Στα 5, την έστειλαν με την αδερφή της να μείνει στη Νότιο Αφρική. 

Δυο χρόνια μετά η Nταϊάνα πέθανε, ενώ ένα χρόνο μετά οι γονείς της χώρισαν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επαναλαμβανόμενες απιστίες του πατέρα της, στην ψυχικά άρρωστη μητέρα της και μοντέλο Βικτόρια Λόκγουντ, η οποία υπέφερε από διατροφικές διαταραχές, εθισμό στα ναρκωτικά, και στο αλκοόλ. 
 
Σήμερα, η ανιψιά της Νταϊάνα, θυμάται ελάχιστα από όλα αυτά: «Από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες. Όσο για τους γονείς μου, είμαι χαρούμενη που δεν θυμάμαι τίποτα από όσα έγιναν!» Σήμερα, η Κίτι μένει στην Αγγλία, σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει, και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με πάθος στην φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.


Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου