Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ομόνοια: Η εκμετάλλευση της προοπτικής

Το πόσο σημαντική ήταν η νίκη –με καλή εμφάνιση- επί του Ερμή αποδεικνύεται από την προοπτική που γεννήθηκε ξανά στις τάξεις της Ομόνοιας. 

Ήταν κάτι που έψαχναν αγωνιωδώς οι «πράσινοι» μετά τις απώλειες που είχαν κόντρα σε Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Εθνικό και τώρα που την βρήκαν θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν σωστά. Καλή η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση που απέκτησαν ξανά οι παίχτες του Κώστα Καϊάφα, αλλά ακόμη καλύτερη η προοπτική που απέκτησαν για τη συνέχεια, που προσδίδει μια δυναμική στην Ομόνοια και προσμονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Καϊάφας είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί αναγεννημένη μετά τη διακοπή, έτοιμη να εξαπολύσει αντεπίθεση στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Α’ γύρου. Το γεγονός ότι παίχτες όπως οι Στεπάνοφ, Ποτέ και Κίρμ που μπήκαν αργά στην ομάδα θα πάρουν επιπλέον χρόνο προετοιμασίας κρίνεται πολύ σημαντικό, αφού πρόκειται για τρείς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Αντράτζ Κίρμ, που ήταν εξαιρετικός για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά με την Εθνική Σλοβενίας και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση για την Ομόνοια. Ο Σλοβένος κόντρα σε Ελβετία και Λιθουανία αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης με εντολές να συγκλίνει προς τα μέσα και πολλές φορές να βοηθά τον φορ της ομάδα του. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας και με τα δύο του πόδια ήταν συνεχής πηγή επιθετικών ενεργειών, κάνοντας τον Κώστα Καϊάφα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Επιπλέον, ο Ράμος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και με τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης που χρειαζόταν ενώ βελτιωμένος και πιο έτοιμος αναμένεται μετά τη διακοπή και ο Σκαραμοτσίνο, που λόγω του τραυματισμού του ήταν κάπως πίσω κατά την επάνοδο του. Με το Γάλλο σε γνωστά υψηλά επίπεδα απόδοσης, ενισχύεται το αριστερό άκρο της άμυνας και παράλληλα ελευθερώνεται ο «τζόκερ» Μαργκάσα για επιπρόσθετες λύσεις στον άξονα. Είναι ακόμη και ο Ρούμπιο που έστειλε μηνύματα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή. Ο Ισπανός έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει άλλο ένα δυνατό χαρτί στην επίθεση της Ομόνοιας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται έρχεται γάντι για την Ομόνοια και απομένει πλέον να εκμεταλλευτεί την προοπτική που είναι μπροστά της. Με νίκες επί Δόξας και Αγίας Νάπας η προοπτική μεγαλώνει και θα επιδιώξει να την εξαργυρώσει στα μεγάλα παιχνίδια με Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. 

 
Source : www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου