Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ξεροκεφαλιά και θυμός προς φιλικά πρόσωπα. Πότε επιτέλους θα βάλεις μυαλό και θα σταματήσεις να παίζεις με όλο τον κόσμο;

ΤΑΥΡΟΣ Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και... έρχεται η στιγμή που θα γίνεις τσακωτός. Πρόσεχε γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ Υπάρχουν και καλές μερες και έρχονται όπου να ναι. Δώσε βάρος σε νέες γνωριμίες και την έκανες λαχείο..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ημέρα της κρίσης έφτασε. Βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες και κερδίζεις έδαφος για νέα πράγματα.

ΛΕΩΝ Προβλήματα υγείας θα σε ταλαιπωρήσουν. Οι κακές συνήθειες θα χτυπήσουν ευαίσθητα σημεία σας. Ξεμπλοκάρονται κολλήματα που είχες στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Παλιά φιλία έρχεται με ερωτική διάθεση στη ζωή σου. Απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις φέρνουν ζωή στη μίζερη κατάσταση που βίωνες το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ Δικαστική περιπέτεια που εκκρεμούσε τελειώνει επιτυχώς. Συντροφική άνια θα σε οδηγήσει σε μελαγχολία. Άλλαξε συνήθειες και πες ναι σε καινούργιες γνωριμίες από φίλο που στο πρότεινε καιρό τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ένας τοξότης θα σε σώσει. Ψάχνεις νέες περιπέτειες στο σεξ και μόνο με τοξότη μπορείς να τα ζήσεις αυτα. Ένα ταξίδι θα σε τονώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ Πόσο σ' αρέσει να γίνεσαι φύλακας άγγελος στους δικούς σου ανθρώπους; Το να στηρίζεις ανθρώπους που αγάπας είναι κάτι που θα σου επιστραφεί εις διπλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προσοχή στις απιστίες. Λατρεμένο το απαγορευμένο αλλά η στιγμή που θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια πλησιάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Δεσμευμένοι προχωρούν στο επόμενο βήμα. Είδηση για εγκυμοσύνη στην οικογένεια φέρνει χαμόγελα σε άτομο που πολύ το επιθυμούσε. Επαγγελματικό ταξίδι θα σε βάλει σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

ΙΧΘΕΙΣ Φεύγω για μένα να νιώσω καλά. Αποφάσεις που εδώ και καιρό σκεφτόσουν παίρνονται σε μια νύχτα. Νέοι δρόμοι και νέες ρομαντικές περιπέτειες σ' ανοίγονται.

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου