Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Δράση στην αερογέφυρα Λεμεσού - Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω με τα όπλα

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού, η αστυνομία, συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν στήσει κοντραμπάντο όπλων, στην περιοχή του Ύψωνα της Λεμεσού.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και ανέκοψαν δύο αυτοκίνητα, στην αερογέφυρα Λεμεσού, κοντά στο σημείο του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Στα αυτοκίνητα, επέβαιναν τρεις ελληνοκύπριοι, 49, 48 και 47 ετών και ένας 56χρονο ελλαδίτης.

Από την έρευνα που έγινε στο διπλοκάμπινο όχημα που επέβαιναν οι ύποπτοι, ανευρέθηκαν δύο στρατιωτικά τυφέκια, τύπου M58, που βρίσκονταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και δύο άδειοι γεμιστήρες.

Σε κάποια στιγμή, ο 47χρονος ύποπτος από τη Λεμεσό, κατάφερε να τραπεί σε φυγή, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, πέρασαν χειροπέδες στους άλλους τρείς υπόπτους, οι οποίοι θα προχωρούσαν όπως αναφέρουν πληροφορίες στην πώληση των όπλων, σε άλλα εγκληματικά στοιχεία, με τα οποία έδωσαν ραντεβού στο σημείο όπου έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 4 έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις.

Ο οπλισμός έχει παραληφθεί ως τεκμήριο και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες εγκληματικές ενέργειες στο παρελθόν.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου