Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτελέστηκαν τα δύο από τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την Υπόθεση Aristo Developers

Δύο από τα τέσσερα εντάλματα που εκδόθηκαν το απόγευμα από την Γενική Εισαγγελία έχουν ήδη εκτελεστεί και ήδη οι κατηγορούμενοι πρώην Δημοτικός μηχανικός του Δήμου Πάφου και μία υπάλληλος του τεχνικού γραφείου του Δήμου Πάφου βρίσκονται στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση .

Και οι δύο θεωρούνται ύποπτοι για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση του διαχωρισμού οικοπέδων της εταιρείας Aristo Developers στην τοποθεσία Σκαλί στην Πάφο.

Τα άλλα δύο εντάλματα τα οποία αφορούν τον πρόεδρο της Εταιρείας Αristo Developers Θεόδωρο Αριστοδήμου και της συζύγου του Ρούλας δεν έχουν ακόμα εκτελεστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φαίνεται να έχουν ενημερωθεί για τα εντάλματα σύλληψης και αναμένεται να προσέλθουν στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για κατάθεση.

Αύριο οι τέσσερις ύποπτοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους εκτός και εάν δεν προκύψουν οποιαδήποτε ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους και αφεθούν ελεύθεροι.

Νωρίτερα:

Ένταλμα σύλληψης εναντίων του Θεόδωρου Αριστοδήμου, ιδιοκτήτη της εταιρείας Aristo Developers, της συζύγου του, του τέως δημοτικού μηχανικού του Δήμου Πάφου και μιας γυναίκας λειτουργού των Τεχνικών Υπηρεσιών εξέδωσε η Γενική Εισαγγελία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διαχωρισμού μεγάλου αριθμού οικοπέδων στην περιοχή σκαλί της Πάφου.

Ο τέως δημοτικός μηχανικός είχε εξετάσει την υπόθεση κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τα δύο από τα τέσσερα πρόσωπα, ενώ οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου