Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τραβάει το θέμα στη Βουλή η Αναστασία Τσόκκου: «Μαζέψτε τον Περδίκη!»

- Με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής καλεί τον Γ. Ομήρου να επαναφέρει τον ΓΓ Οικολόγων στην τάξη
- «Καλά έκανε ο κ. Περδίκης και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων όμως πού είναι τα δικαιώματα των ανθρώπων;»
- Γραμμή υπεράσπισης με φόντο τα… «εχθρικά συναισθήματα» Περδίκη για την ελεύθερη Αμμόχωστο
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΣΟΚΚΟΥ
Με επιστολή της, ημερομηνίας 9 Ιουλίου 2014, η Αναστασία Τσόκκου καλεί τον Πρόεδρο της κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, μετά τα όσα συνέβησαν κατόπιν της κακοποίησης του σκύλου Μπίλυ στο ξενοδοχείο Anastasia στον Πρωταρά και τις πορείες διαμαρτυρίας φιλοζωικών οργανώσεων και απλών πολιτών, να επαναφέρει στην τάξη τον ΓΓ των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη, ώστε να σταματήσει να διασύρει την ίδια και την εταιρεία της εντός Κύπρου και στο εξωτερικό, όπως αναφέρει η ίδια.

Στην επιστολή, που δημοσιεύει το σημερινό φύλλο του «Πολίτη» η κ. Τσόκκου αναφέρει ότι ο κ. Περδίκης με τις ενέργειες και τις πράξεις του πλήττει πρώτα τον τουρισμό της Κύπρου, δεύτερο την εταιρεία Tsokkos Hotels που είναι η μεγαλύτερη σε ξενοδοχεία εταιρεία της Κύπρου και τρίτον την ίδια προσωπικά.

«Καλά έκανε ο κ. Περδίκης και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων όμως πού είναι τα δικαιώματα των ανθρώπων;» διερωτάται η κ. Τσόκκου και συνεχίζει:

«Το ατυχές συμβάν με το σκυλάκι που συνέβη από υπαλλήλους μας στο ξενοδοχείο Anastasia, και που εμείς από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε με ανακοίνωσή μας, έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», αναφέρει η κ. Τσόκκου και επιτίθεται στον ΓΓ των Οικολόγων:

«Δεν μπορεί ο κ. Περδίκης με σκοπιμότητα, διότι είναι γνωστό ότι διακατέχεται από εχθρικά συναισθήματα για την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου να επεμβαίνει σε ιδιωτική περιουσία, να δυσφημίζει ένα ξενοδοχείο αλλά και εμένα προσωπικά επί μονίμου βάσεως και να οχλαγωγεί με αποτέλεσμα 600 τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο μας να εγκλωβίζονται και να μην μπορούν να διακινούνται μέχρι να αποφασίσει ο κ. Περδίκης να φύγει».

Και καταλήγει η επιστολή: «Τι θέλει ο κ. Περδίκης, να κλείσει το ξενοδοχείο; Και τι θα απογίνουν οι 150 υπάλληλοι και οι οικογένειές τους; Δεν είναι αυτή παράνομη ενέργεια του μέλους του κοινοβουλίου και δεν βλάπτει τον τουρισμό μας;» απευθύνει το ερώτημα στον κ. Ομήρου.

Πάντως, επειδή πολύς λόγος γίνεται για το πλήγμα στον τουρισμό, να υπενθυμίσουμε ότι τουρίστες αρχικά αντιλήφθηκαν την κακοποίηση του Μπίλυ και ειδοποίησαν για το βάναυσο περιστατικό.

Πηγή: newsit.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου