Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΕΛ - Τελευταίο τεστ στην Αγγλία σήμερα

Η ΑΕΛ δίνει σήμερα το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην Αγγλία με αντίπαλο την βελγική Οστάνδη. 

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό της ΑΕΛ στην Αγγλία αφού την Παρασκευή η ομάδα της ΑΕΛ θα επιστρέψει στην Κύπρο αφού ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Χτες η ΑΕΛ έδωσε άλλο ένα φιλικό με την ρουμάνικη Τάργκου Μούρες την οποία κέρδισε με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Σταύρου και Οριολ με πέναλτι. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη επί αγγλικού εδάφους για την ΑΕΛ η οποία σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ήρθε μέσα από μια βελτιωμένη εμφάνιση. Ανεπίσημο ντεμπουτο έκανε ο Εσπάνα ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Νικολάου, Γκιγκίεβιτς, Σιέλης και οι ανέτοιμοι χτες Ετμάρ και Ναντό.

Ο προπονητής της ομάδας χτες επέλεξε να δώσει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δοκιμάσει διάφορα που έχει στο μυαλό του. Το θετικό με την ΑΕΛ στην φετινή χρονιά υπάρχουν πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές κάτι που δίνει λύσεις στον προπονητή της ομάδας. Ο καταρτισμός της ενδεκάδας αλλά και η απόκτηση ομοιογενείας όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι στοιχήματα για τον Ιβάιλοφ Πέτεφ να επιτευχθούν ενώ πλησιάζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Στο σημερινό φιλικό ίσως δούμε κάποιες σκέψεις ενδεκάδας από τον προπονητή της ομάδας για το πώς έχει σκοπό να παρατάξει την ομάδα του στη Ευρώπη. Βλέποντας τις επιλογές του Βούλγαρου τεχνικού στα φιλικά μέχρι τώρα κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να γίνουν ως προς την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο προπονητής της ομάδας. Το φιλικό αρχίζει στις 21:30 ώρα Κύρπου. Η ΑΕΛ θα έχει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή στις 23/7 ως πρόβα τζενεράλε πριν την Ευρώπη.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Παρασκευή και ακολούθως θα μπούνε στην τελική ευθεία για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι η κληρωτίδα θα είναι καλή μαζί τους και θα τους βγάλει όσο πιο βατό αντίπαλο γίνεται.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου