Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το βίντεο με τη στιγμή που βρήκαν πεταμένο τον Billy στην μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων έξω από το ξενοδοχείο

Ήταν σαν να καλούσε σε βοήθεια ο Billy, το μικρό αδέσποτο σκυλί έξω από το ξενοδοχείο στον Πρωταρά, για να τον ακούσουν προτού τεθεί σε λειτουργία η μηχανή για να συνθλίψει το σώμα του. Για καλή του τύχη, τουρίστες άκουσαν τις εκκλήσεις του και του γλίτωσαν τη ζωή.

Είναι το περιστατικό για το οποίο έγινε τόσος ντόρος τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Ο μικρός Billy μέσα στη μηχανή, που τον έριξαν δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου Anastasia Hotel στον Πρωταρά.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε το φιλοζωικό Animal Party, τα λέει όλα για την ασυνειδησία και την βαναυσότητα του ανθρώπου απέναντι στα ζώα.

Το συμβάν πυροδότησε μαζικές αντιδράσεις από φιλόζωους, οι οποίοι πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη το ξενοδοχείο της Αναστασίας Τσόκκου.



Αν και το ξενοδοχείο καταδίκασε με ανακοίνωση του την πράξη των δύο υπαλλήλων του, τους οποίους έθεσε, όπως είπε σε διαθεσιμότητα, εντούτοις οι διαμαρτυρόμενοι επέκριναν έντονα την στάση που κράτησε απέναντι τους η κυρία Τσόκκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία στεκόταν στην είσοδο του ξενοδοχείου και βιντεοσκοπούσε υπό την προστασία της αστυνομίας, τους διαμαρτυρόμενους.

Δείτε το βίντεο.



- Source :  http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου