Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ξεκαθαρίζει για «Ντέβι», αναμονή για Τζιμπούρ

Μετά τη μεταγραφή του Καρλάο οι «γαλαζοκίτρινοι» επικεντρώνονται στις περιπτώσεις των Ντε Βινσέντι και Τζιμπούρ.

Όσο αφορά τον Αργεντινό το αργότερο μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ έχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το σήριαλ του Ντε Βινσέντι θα έχει αίσιο τέλος.

Υπάρχει και η περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ. Υπάρχουν δυο προϋποθέσεις για να μπορέσει να ντυθεί στα «γαλαζοκίτρινα» ο Αλγερινός. Η πρώτη είναι να εξασφαλίσει την ελευθέρα του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η δεύτερη να αποδεχθεί να την οικονομική πρόταση που του έκανε ο ΑΠΟΕΛ.

Υπάρχουν κι άλλες σημαντικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο λόγος είναι για τους Κακά και Σαντίν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να παραμείνει ο Κακά στην ομάδα και περιμένουν την απάντηση του. Όσο αφορά το Σαντίν πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Λευκωσίας και τη νέα χρονιά.

Για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πάζλ χρειάζονται ακόμη κάποιες μεταγραφές κινήσεις. Θα αποκτηθεί παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ είναι πολύ πιθανόν αν παραμείνει ο Κακά να μην αποκτηθεί παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Καρλάο πέραν τη θέσης του κεντρικού αμυντικού μπορεί να αγωνιστεί και με επιτυχία στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Source : www.24sports.com.cy

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου